Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Norden modtager C20 Regnskabsprisen


47839 fcras 30/10 2011 10:12
Oversigt


Fredag 28. oktober 2011 kl: 14:03


Norden er blevet hædret med den nyindstiftede C20-Regnskabspris. Det sker på baggrund af Nordens koncernårsregnskab for 2010, som efter dommerkomiteens opfattelse er det bedste blandt årsrapporterne fra OMXC20-selskaberne.

PwC har indstiftet prisen, men vinderne udvælges af en uafhængig og bredt sammensat dommerkomite med professor Thomas Plenborg fra Copenhagen Business School i spidsen. Ved tildelingen lægges der bl.a. vægt på evnen til at beskrive en virksomheds værdiskabelse, langsigtede målsætning samt driftsmæssige og finansielle risici.

"Årsrapporten er vores varedeklaration. Her præsenterer vi det, som vi mener er vigtigst for bedømmelsen af Norden. Det er drift, organisation, markeder og resultater i året, der er gået. Det er vores detaljerede planer og bud på markedsudviklingen i året, der kommer, og det er strategien samt de langsigtede finansielle og forretningsmæssige mål", sagde Nordens finansdirektør, Michael Tønnes Jørgensen, i sin takketale da han på rederiets vegne modtog C20-regnskabsprisen.

Det er 5. gang, Norden belønnes for sine koncernårsrapporter. Det skete også i 2002, 2007 og 2010 (to priser), da dagbladet Børsen i samarbejde med FSR - danske revisorer uddelte priser for årsregnskaber.

Kilde: Norden
http://www.maritimedanmark.dk/?Id=12208

http://www.ds-norden.com/

DNORD.CO




TRÅDOVERSIGT