Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

      

Måske et nyt US patent på vej?


58726 fillandkill 29/6 2012 02:27
Oversigt

Har kigget lidt rundt på USPTO´s hjemmeside, efter vi fik den dejlige nyhed, at BioPorto har fået godkendt det første patent i USA.

Det ser ud til, for mig, at et nyt patent kan være på vej, indenfor meget kort tid.

hvis du kigger på den fil jeg har uploaded, så ser du 4 skærmprints, print nr. 1 og 3 er fra det patent der blev godkendt i onsdags, print nr. 2 og 4 er fra eksklusionspatentet.

Eksklusionspatentet, er om muligt mere anvendeligt end cutoff patentet, det vil være det absolut stærkeste patent overhovedet, såfremt de får det godkendt, det vil utvetydigt holde enhver anden aktør fra markedet, uden de først skal omkring BioPorto.

ser du på skræmprint nr. 3, fra d. 17 Maj, står der 2 linier, for hvor langt examinatoren er i sagsbehandlingen, af det netop udstedte patent, det er lige hvor datoen skiller fra d. 17 til d. 22 Juni,
der står d. 17 Maj:
information disclosure statement considered
information disclosure statement (IDS) filed
historien hertil, er iøvrigt den samme i begge patenter.

og 40 dage efter er patent udstedt.

går du videre til skærmprint nr. 4, ser du sagsbehandlingen af eksklusionspatentet,
kigger du på de 2 øverste linier, står der:
information disclosure statement considered
information disclosure statement (IDS) filed

men disse er fra d. 8 Maj, altså 9 dage tidligere end det der blev udstedt i onsdags.

det kan være meget tæt på at de får det mest betydningsfulde patent i USA udstedt...
pdfUS_patent__sammenligning.pdf29/6 2012 10:16 BiopOrBust 458745Jeg kan ikke vurdere om eksklusionspatentet er lige på trapperne eller ej, men jeg er enig med dig I (som vi tidligere har talt om) at eksklusionspatentet potentielt kan gå hen og blive det vigtigste patent Bioporto kan få.

Jeg er klar over at vi blot er en lille minoritet der er af den overbevisning (i forhold er hovedfraktionen af pottesekten vel nærmest at sammenligne med en af de tre verdensreligioner), men lad mig prøve at uddybe hvorfor jeg ser meget store muligheder i netop dette patent:

Patentet selekterer i al sin enkelhed mellem patienter der har fuldstændig normal nyrefunktion - og så dem der muligvis/helt sikkert har AKI eller er i risikozonen for at få det.

Alt andet lige vil gruppen af patienter der ikke har nogen form for nyreproblemer være væsentligt større end gruppen der har/potentielt kan udvikle det. Så det eksklusionspatentet kan gøre er altså at selektere den store gruppe hvor man uden risiko kan behandle med medikamenter der ville være uhensigtsmæssige hvis der var sandsynlighed for AKI/forværring af nyrernes funktion.

Det smukke ved det hele er jo så at efter en eller flere behandlinger kan man jo blot tage en NGAL test mere, for at få klarlagt om man kan fortsætte med den mest optimale behandling, eller om NGAL niveauet er blevet påvirket i en sådan grad at det er blevet en faktor i valget af behandlingsform.29/6 2012 10:48 troldmanden 158747Det er rigtig interessante observationer fill. Den samme person behandler flere af pottens patent ansøgninger og det er tydeligt at hun nærmest er gået fra den ene til den anden patent.

Men hvad skal vi så lægge i at eksklusions patentet er blevet overhalet af det netop udstedte patent?

Det vil mi sandheden være positivt hvis vi i løbet af juli også kan få dette patent29/6 2012 20:07 fillandkill 158787Jeg har også svært ved at vurdere hvilken retning patentbehandlingen tager herfra, jeg konstaterer bare at såfremt det er denne gang patentet bliver godkendt, så er det lige på trapperne, næste uge ville være et rigtig godt bud.

Det jeg konstaterer, er at patentet står ved en skillevej, og bliver enten godkendt, snart!!! - eller også får den en tur igennem møllen, med final rejection, som så vil betyde at vi starter forfra, og bioporto skal igang med at svare på final rejection og det tager 3-6 mdr, dernæst vinder være 6-18 måneders behandling endnu engang..

I denne forbindelse betyder final rejection at det er 2. Office action, ogat bioporto skal betale et nyt gebyr, såfremt de ønsker at fortsætte sagsbehandlingen...

Så bliver spændende hvilken retning patentet går, jeg gætter på at det sker i næste måned, men det kan man få en antydning af, ved at følge med i status på de forskellige patenter som Christine F. Behandler2/7 2012 10:42 fillandkill 258863Måske endnu et patent på vej, denne gang i Europa.
jeg kan se på EPO (Europæiske patent kontor) at examinatoren har overstået 1. behandlingen af det samme patent i Europa, som blev godkendt i USA i sidste uge.

1. behandlingen er afsluttet, og ventes offentligtgjort d. 1 August.

Så må vi se hvad det ender med, men der skulel være rimelige chancer for godkendelse, idet patentet netop er godkendt i USA.
2/7 2012 11:03 troldmanden 058866Tak for info fill.

Det vil i sandheden være positivt hvis vi kn få en periode med flere udstedte patenter. Men der er vel som sådan ikke nogen direkte sammenhæng mellem US og EPO. Så sandsynligheden øges vel ikke for et EPO patent fordi den er udstedt i US?4/7 2012 14:41 NSH 158916Set gennem patentbriller, tror jeg der går noget tid før der udstedes endnu et patent.

Jeg tror umiddelbart der vil være mere sagsbehandling af 12/375,585 da der ved et hurtigt øjekast var væsentlig mere substans i Examiners seneste Office Action sammenlignet med 12/531,986, hvor der primært var tale om formaliteter.

Sagshistorikken i begge sager viser at der er brugt de maksimale 3 måneders fristforlængelse til besvarelse (totalt 6 måneder).

Hvis der kommer en Final Office Action, vil BIOP givetvis svare inden for 3 måneder for ikke at miste Patent Term Adjustment, men nok ikke før, at dømme ud fra historikken i de to sager.TRÅDOVERSIGTSENESTE NYHEDER