Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER
Q&A med Zealand Pharma, 24 Maj kl 15.00 Læs mere her

North Media:AU ser en dobbel.


66200 Camel 19/8 2013 10:18
Oversigt

KURSEN SES FORDOBLET PÅ ET ÅRS SIGT - UGEBREV 07:08 North Media er for billig og aktiekursen kan fordobles på et års sigt. Det vurderer Aktieugebrevet. - Med en aktuel børsværdi på 287 mio. kr. i forhold til den bogførte Egenkapital på 501 mio. kr., fortsatte plusser på bundlinjen og en relativt lav rentebærende gæld, ser vi North Media-aktien som ekstremt billig på 6-12 måneders sigt. Vi ser en dobling af aktiekursen på et års sigt, konkluderer ugebrevet. Ugebrevet ser den positive kursudvikling drevet af: - Et bedre annoncemarked/adresseløse forsendelser med Forbrugerkontakt, dels i form af lukning/neddrosling/forbedring af den underskudsgivende internetforretning, dels et stop for meningsløse opkøb af nye internetaktiviteter, og dels i form af en bedre finansiel disciplin, idet der var et meningsløst kurstab på børsnoterede aktier på 12 mio. kr. /ritzau/FINANS Claus Mikkelsen +45 33 30 03 35 Ritzau Finans, E-mail:finans@ritzau.dk, www.ritzaufinans.dk

Ser billig ud,hvad er Jeres holdning.



19/8 2013 17:38 XJK 166204



Kender ikke firmaet, og har egentlig ikke den store lyst til at kigge nærmere på det, men jeg undrer mig i mit stille sind over, at AU tilsyneladende anbefaler at investere i et firma, hvis ledelse - ifølge AU - har foretaget meningsløse opkøb af internetaktiviteter og haft meningsløse kurstab på børsnoterede aktier. Jeg kunne aldrig drømme om at investere i et firma, hvis jeg mente at ledelsens dispositioner var meningsløse, men det er nok et spørgsmål om strategi :o)



TRÅDOVERSIGT