Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Verenium Corporation (VRNM)


66520 Pumpstick 21/9 2013 13:28
Oversigt

Hej alle

følgende er også postet på konkurrerende fora i håb at det bliver spottet af hjælpsomme intelligente mennesker og/eller aktionærer i samme situation som undertegnede.

Jeg er aktionær i Verenium og er mildest talt forbluffet og vred over at ledelsen har accepteret et bud fra BASF, som efter min mening på ingen måde repræsenterer selskabets reelle værdi og ikke kan være aktionærenes interesse, og der er flere ting som efter min mening er oplagt som genstand for en undersøgelse.

Der er en del advokatfirma som har meldt sig på banen i forhold til at undersøge muligheden for eventuelle krav (listen er ikke nødvendigvis udtømmende):

Tripp Levy PLLC
Harwood Feffer LLP
Willie Briscoe and the securities litigation firm of Powers Taylor LLP
Pomerantz Grossman Hufford Dahlstrom & Gross LLP
Rigrodsky & long, P.A

Jeg har ikke selv erfaring med denne type sager.

Er der nogen herinde som har erfaring, kan fortælle lidt om processen og kan give mig gode råd? Er der nogen som har erfaring med ovenstående advokatfirmaer?

Alle hjælpsomme kommentarer er mere end velkomne.

M.v.h.

Pumpstick



21/9 2013 19:32 wbi 066523



Hej pumpstick!

Lige en lille afstikker nu jeg har dig i røret ... Den 22.06.2011 skrev du .... På EI.....en rigtig god artikel i forsvaret af Vestas med teksten ... "Sandheden om Vestas"

Jeg har mange gange villet spørge dig om hvordan du har reflekteret over Vestas skæbne sat op imod dine egne forventninger dengang ....

Var det muligt om du kunne kommentere dit indlæg fra dengang ... Jeg syntes nemlig det var et super indlæg og jeg var stort set enig dengang, ligesom det var en af grundene til at jeg beholdt mine Vestas aktier... Dog kun en af flere grunde .... Så du skal ikke lastes noget ...

Som sagt så har jeg tænkt mange gange på dit indlæg fra dengang ... Så jeg ville være rigtig glad for en kommentar og takker på forhånd...

Jeg har forsøgt at linke indlægget ... Men det går vist ikke ... For andre interesserede kan der søges på EI under pumpstick den pågældende dato...

Fortsat vidunderlig aften ... Og jeg håber du får svar på det oprindelige spørgsmål

Wbi



TRÅDOVERSIGT