Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Stærkt regnskab fra Bakkafrost


70046 Helge Larsen/PI-redaktør 28/10 2014 08:37
Oversigt

Link til regnskab og præsentation:

http://www.hegnar.no/bors/artikkel523472.ece



28/10 2014 18:46 mccarthy 170058



Hej Helge. En lille vrøvlehistorie.
Engang imellem skal man lige læne sig tilbage, nyde det gode vejr og tænke tingene igennem inden man handler på børsen. Jeg ville swappe NovoZ for Novo, fordi NovoZ just har givet en god gevinst; en gevinst som jeg mente skulle i Novo inden regnskabsaflæggelsen ( Novo er dykket p.g.a. et fransk selskab Sanofis regnskab - Novo er i mine øjne ikke ramt af samme problemer som det stakkels franske selskab og jeg forventer et særdeles godt regnskab.). Jeg fik solg NovoZ til min ønskede pris, men atter faldt jeg i fælden omkring 20% reglen på pensionsdepoter således at køb af Novo var ude af billedet.
Og her kommer moralen; fordi jeg havde læst ProInvestor og atter kom over Bakkafrost indlæg - en Aktie som jeg har fulgt gennem længere tid - og samtidig med at Bakkafrost aktien tog et lille dyk efter et ellers godkendt regnskab, så brugte jeg da NovoZ pengene til et opkøb af denne Aktie. Impulsivt, men så må vi se om det bærer frugt.
Ingen tvivl om at Bakka p.t. kan noget som andre fiskeopdrættere ikke kan; men er det p.g.a vilje, stædighed eller er der en konkret forretningsmodel? Er det det sidste så ligger der et potentiale i aktien, og er det vilje og slid så går det som altid galt. P.g.a. mangel på tid så vil jeg kun følge aktien gennem dine anbefalelsesværdige indlæg her på sitet.



31/10 2014 09:27 Helge Larsen/PI-redaktør 070080



Hej mccarthy, Jeg fortæller om Bakkafrost på mandag i Millionærklubben på Radio24/7. Jeg mener, at der er flere kursstigninger at hente i selskabet, men også andre i laksesektoren generelt. Jeg lægger efterfølgende linket til en podcast her i tråden.

Den helt store ekspert på Bakkafrost her på PI er Investor1989. Han skriver om aktien i "Aktiechatten".
Historikken finder du her:

http://www.proinvestor.com/chathistory/54/aktiesnakken



TRÅDOVERSIGT