Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

      

Analyse til optimismen og pessimisten


70554 AndersEgsvang 20/12 2014 02:42
Oversigt

Sidste HELE handels uge i 2014 er slut. Ikke en kedelig uge må man sige. Fyldt med handels muligheder på alle markeder. Da jeg kun handler olie, kan jeg også informere om at der her har været masser af muligheder til både den langsigtede og kortsigtede.

I løbet af dagen har jeg fået en del henvendelser omkring, hvad vi kan forvente af markedet i næste uge. Lige til info, så handler jeg ikke mere selv før efter nytår, men jeg vil alligevel gerne komme med mit bud herunder.

I går kom jeg med 3 scenarier som jeg så markedet. I dag, har vi fået en god korrektion, som gør det lidt nemmere at gennemskue. Vi kan slette et par af scenarierne og koncentrere os om det der nu er af muligheder. Jeg er stadig short markedet på den lange bane. På den korte bane tror jeg at vi vil bevæge os indenfor $58-$59 til en $54-$55. Hvis i kigger på chartet i bunden kan i se hvorfor jeg tror dette. Som jeg ser markedet lige nu er vi ved at danne en stor trekant. Det betyder at dette prisområde vil blive mindre og mindre i løbet af det næste stykke tid, hvor efter det vil bryde ud til enten højere eller lavere priser. Da vi er i en bear trend, tror jeg at vi vil bryde ud til lavere priser. Det skal dog ikke forhindre de lang sigtede investorer i at købe op i oliefirmaer. MEN det bedste tidspunkt til dette er ikke nu, efter min mening.

Jeg er i den overbevisning, at vi nok skal komme ned til de $55-$54 igen. Er man optimist og tror at vi har ramt bunden, så ville dette være stedet man skulle se sig efter muligheder, da vi her vil måde massiv support. Områder som $55.29-$54.90 vil være det optimale lige nu. Også den helt lime grønne boks i bunden ved $54.60-$53.92 vil være et sted, man som køber skal træde til, og som sælger skal tage profit.

Da jeg stadig er pessimist i forhold til priserne på olie, så vil jeg råde folk der handler direkte med oliepriser til kun at sælge, ind til videre. Med mindre man har en anden overbevisning. jeg har markeret $57.98-$58.60 som det vigtigste område for sælgere i markedet. Vil man shorte, så er det her det skal ske. Som vi kan se befinder vi os allerede i dette område, så en double top, ville være perfekt. Bryder vi igennem dette punkt så vil $58.80-$59.05 være det næste modstandsområde som vi vil støde på. Skulle køberne have samlet kræfterne til at bryde igennem dette punkt, så vil Supply zonen ved $59.42-$59.89 være det næste punkt hvor der skal ledes efter muligheder.

Som i kan se, er det ikke en nem vej for optimisterne det næste stykke tid. De vil møde massiv modstand hele vejen op til $60.00. Af den grund er jeg heller ikke optimist i markedet før vi har brudt de $60 igen. Ved et brud over de $60 vil vi dermed slette en masse områder der er modstandsprægede og som de fleste nok har hørt før, så bliver brudt modstnd nu til support.

Skulle vi bryde ud af vores trekantsformation i løbet af næste uge til et nyt bear træk, så vil $51.25 og $48.57 være områderne man skal se efter til profit og korrektioner i markedet. Samtidig vil det store runde tal $50.00 altid fungere som en magnet når vi kommer igennem $54, men det vil dog også fungere som et support niveau, da mange vil tage profit her og købere vil formentligt træde til.

I forhold til nyhederne i næste uge er der fuldt program tirsdag. Kl 14:30 tirsdag byder på intet mindre end 3 forskellige "red star news", som betragtes af markedet som de vigtigste. De er markeret på billedet i bunden. Onsdag er der for alle olie spekulanter og entusiaster igen inventories. Markedet er lukket torsdag og jeg forventer også at volumen vil falde klart lige efter inventories rapporten har lagt sig.

Er der spørgsmål til nyheder, analyse eller andet, så spørg løs. Analysen er lavet for at hjælpe andre med at drage konklusioner i markedet. Som daytrader er det ikke helt så vigtigt om markedet går op eller ned, men derimod bare at der er muligheder. Så er der noget i undrer jer over, så tøv ikke. :-)

- Anders

CRUD.L

CRUD.L
TRÅDOVERSIGTSENESTE NYHEDER