Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

      

Er vi ved at have fundet en bund?


74344 Hans-Henrik Nielsen 26/2 2016 09:32
2
Oversigt


Så fik jeg tygget mig gennem nogle analyser.

Generelt kigger jeg jo på markedet overordnet, og der må jeg sige, at tingene ser bedre ud, end de har gjort et stykke tid.
Som nævnt tidligere så har jeg et par hjemmestrikkede indikatorer, som jeg bruger til at analysere og skanne bl.a. indeks med.
Disse viser, at Dow Jones har givet en klar indikation allerede d. 18/2, at vi skal op i den kommende tid ved de største US-aktier.

Men jeg har ventet lidt på en bekræftese i andre indeks, og det er ikke helt kommet endnu.
Både DAX og C20 Cap viser bedring, men må siges stadig at være i "gul zone".

Jeg må dog indrømme, at der er nogle aktier, som jeg er fristet af.
Det er ikke utænkeligt, at jeg kunne finde på at tage nogle små positioner til en start, hvis markedet ikke begynder at vise stor svaghed.

Jeg har 3 "sikre", som jeg nok køber op i indenfor nogle dage.
Og med "sikre" så husk, at der intet sikkert er på markedet. Men de viser de rigtige tegn i min analyse, og disse aktier er:

- Schouw
- NKT
- Rockwool

Alle aktierne bliver selvfølgelig køb med Stop-loss på, og jeg risikerer max. 1% af porteføljen per køb.

Ud over disse tre aktier, så har jeg 4 "boblere", som opfylder de fleste af mine betingelser, men som lige skal have et retracement og så vise en vilje til stigning igen. Disse aktier er:

- Vestas
- Lundbeck
- GN
- DSV

Husk at dette kun er til inspiration. Jeg begiver mig ikke af med at give købs- og salgsanbefalinger, så det er vigtigt at I gør jeres eget forarbejde.

Hvis markedet dykker igen, kan disse aktier lynhurtigt blive skudt ned gennem SL, men jeg vurderer, at markedet muligvis har fundet en lille bund.
Når jeg taler om en sådan bund, så betyder det ikke, at der ikke kan komme flere 10% fald i markedet. Men for Dow Jones vurderer jeg at de næste 1-3 uger vil byde på køberpres.

For Dax og C20 er jeg lidt mere usikker. Der kunne godt komme et sælgerpres igen indenfor en uges tid. og her vil det være afgørende at se, hvor dette pres slutter, dvs. hvor hurtigt køberne træder til igen.

God investeringslyst til jer alle


Hans-Henrik Nielsen
https://www.facebook.com/Markettimerdk-165400380191772/27/2 2016 15:18 Niels.Platz 174357Hej Henrik. Det er altid dejligt når du deler dine forslag.

Lundbeck har de jo performet stærkt siden Kaare Qvist fra Novo tog over. Er det ren teknisk analyse eller har du kigget på deres på deres produkt pipeline? Siden du over at at gå lang ?https://www.tradingfloor.com/posts/saxostrats-lundbec..
Anbefaler en short på dem, og generelt ellers er vurdering hold.

Vestas. Synes selv den ser spændende ud og de har virkelig haft succes med at sælge nogle meget store vindparker. Desuden kan en højere olie pris presse kursen op på Vestas. Og flere pensionskasser samt eks københavns kommune vil ud af deres investeringer i olie og kul for at støtte grøne tiltag. Tænker det kunne være positivt for vestas. Desuden kunne en stærkere dollar gøre godt for deres indtægt fra USA som er et kæmp marked.

Hvad er din holding til Genmab? som nu ligger ved sin januar top, dog bryder jeg mig ikke om at topledelse har solgt aktier på 19 millioner kr. Dog har deres pipeline vist fantastiske resultater.
TRÅDOVERSIGTSENESTE NYHEDER