Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

      

Biotec Pharmacon


75407 MAB 5/2 2017 12:40
Oversigt

Hej Helge


Vi har før snakket om dette selskab, som du havde som nytårsraket for et par år sidden, før CE-godkendelsen på Woulgan gik igennem. Der er gået en del vand under broen sidden, og selskabet har bestemt ikke været det kurseventyr, som mange af lykkeridderne gik og håbede på. Kommercialiseringen af Woulgan Biogel går snegle-langsomt, og man får blandede og modsigende signaler om alt muligt, når man ser og læser kvartalpræsentationerne. Selskabet brænder stadig penge måned for måned - dog stadig med en relativt fin kassebeholdning.

Har du stadig en holdning til BIOTEC Helge? Eller er du holdt op med at beskæftige dig med selskabet ligesom mange andre?Mvh,
MAB5/2 2017 14:30 Helge Larsen/PI-redaktør 075408Jeg har stadig mit frimærke og følger med bla. via facebookgruppen https://www.facebook.com/groups/619917234766070/?fref.. .

Produktet fejler ikke noget, men udrulningen kører som du skriver i sneglefart.5/2 2017 14:34 MAB 075409Godt at høre, at du stadig er med Helge - det er jeg også selv.

Er det normalt, at udrulninger af sådan nogle produkter går så langsomt? Og ser man da, at der pludselig kommer "hul på bylden"? Og køber du selskabets egne forklaringer på, hvorfor processen går, som den går?

Tak for svar!


Mvh,
MAB9/2 2017 23:55 langoklaster 075423Man kan i hvert flad undre sig. Jeg har også et lille frimærke. Sidst jeg kiggede lidt på firmaet så det ud til at der var skiftet CEO. Lien er der vist ikke mere. Jeg ved ikke om det er godt eller skidt. Q4-omsætning er også bemærkelsesværdigt lavt på 600000. Omvednt kan det simpelthen ikke passe at et så godt produkt ikke vinder frem - ellers er der et eller andet galt med markedskræfterne.16/2 2017 22:50 Anette Sønderskov 175446Navamedic (NAVA.OL) begyndte at forhandle Woulgan i løbet af 2016. Det kan forhåbentligt være med til at hæve salget hos Biotec Pharmacon.
Navamedic sælger lægemidler i Norden til sygehuse, apoteker og materialister. Det er både receptpligtigt og 'håndkøbsprodukter'.

Videnskabelig artikel 15. februar 2017: http://biotec.no/news/publication-journal-wounds/
Det ser da meget lovende ud.16/2 2017 23:56 MAB 175448Alle produkterne i BIOTEC "ser da meget lovende ud". Problemet er, at ledelsen ikke har fået kapitaliseret på potentialet endnu.

BIOTEC virker i det hele taget til at være en virksomhed, der lidt "snubler" sig frem. Da Fase III gik i vasken, valgte man at gå efter en CE-mærkning (støttet af en emission) med henblik på at få Woulgan ud til et bredere publikum. CE-mærkningen kom, men salget kom ikke i gang, da aftalen med S&N gik i vasken uden så meget som en tube solgt.

Derefter valgte man at bringe Stuart Devine ind og skifte strategi over i "stalled wounds" - en speciel kategori af sår, der mere kører Woulgan i stilling som en "special-salve".

Det virker grundlæggende som om, at man flakker imellem mere brede og mere specialiserede strategier. Samtidig er kommunikationen fra ledelsen meget dårlig, og der bliver ingen entusiasme skabt omkring potentialet i selskabet. Derfor prises aktien i min optik pt. som en salgsvirksomhed med dårligt salg og ikke som en forskningsvirksomhed med betydeligt potentiale.

Situationen lige nu virker faktisk til at være den, at aktiekursen i høj grad bliver tynget af Woulgan. Kommercialiseringen af denne er grunden til, at EBITA kvartal efter kvartal bliver negativt. Det er ArticZymes, der driver værket.

Om BIOTEC er en god investering pt., det tør jeg efterhånden ikke spå om. Jeg er stadig aktionær, men jeg bliver mere og mere pessimistisk som månederne går. 2017 bliver afgørende for at se en tendens i salgsvæksten af Woulgan.Mvh,
MAB17/2 2017 12:14 Anette Sønderskov 075451Tak for kommentarerne MAB. Jeg tror desværre, at du har helt ret...TRÅDOVERSIGTSENESTE NYHEDER