Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

Q&A med Zealand Pharma, 8 Juni kl 15.00 Læs mere her
      

Pandora


75606 Anbira 12/5 2017 09:02
Oversigt

Pandora har bonusudbytte på tirsdag. Kan man så forvente et yderligere fald?14/5 2017 09:54 Sibelius 575614Det er meget svært at forudsige Pandoras kursudvikling dag til dag, men uanset så skal du bare mentalt korrigere hvad bevægelsen nu end er med de 9 kroner i udbytte.

I mellemtiden kan du glæde dig over at på det nuværende kursniveau svarer de 36 kroner i årlige udbyttebetalinger til et fær skat yield på ca 5% - det slår hvad du kan få på obligationer eller i banken på indskud.

Jeg købte i sin tid stort ind (efter mine forhold) hele vejen ned fra 250 til kurs 40-50, og solgte da den lå omkring kurs 900, da jeg var klar over at det på sigt ikke var muligt at fortsætte de aktuelle vækstrater, og potentialet for yderligere kusstigninger formentlig var begrænsede.

Jeg har taget en ny poisition den seneste uges tid, da jeg synes aktien er meget attraktivt værdisat nu.

Det er anybodys guess hvornår shorterne har fået nok - eller ikke tør mere - men at aktien faldt på regnskabet er i mine øjne kun på grund af hysteri og short pres. Pandora klarer sig godt og har kun lidt problemer i USA. Alle retailers i USA har udfordringer, og Pandora klarers sig godt i det lys. Deres online shop vokser støt og roligt, og Pandora er i god fremdrift med at restrukture butikssiden med flere egne stores og en markant reduktion af franchised stores i uattraktive malls.

Førhen var mange bekymrede over at det var et firma der levede at at sælge glasperler og et "one-product-company", og nu er nogle bekymrede over at man ikke har så meget fremgang på charms, men det er jo fodi de andre produktkategorier vokser mere.

Tilbage står at Pandora har opbygget et imponerende brand, og har en enorm effektiv produktions og afsætningskæde med egen fabrik, logistikcentre og concept stores. Kun Swarowski er mere kendt som brand.

Pandora vokser stadig og har en imponerende indtjening og et enormt frit cashflow.

Jeg er selv parat til at øge min position og forventer at Pandora i løbet af de kommende 6 måneder er tilbage i et kursniveau i niveau 850-950.

Selv hvis det ikke sker er der stadig et fantastisk yield - forudsat at Pandora fortsætter med at generere cashflow som nu. Og det tror jeg de gør.

Jeg ser den største trussel i form af voldsomt stigende sølv og guldpriser, der på trods af hedging før eller senere slår igennem på omsætning og/eller margins.21/5 2017 22:56 PMPirate 175625Jeg er selv interesseret i at gå ind i Pandora på længere sigt. Men det afhænger naturligvis af prisen på aktien, og fremtidsudsigterne for den.

Fremtidsudsigterne er efter min mening gode. Der er meget snak om, at det ikke går så godt i USA, men i de andre markeder hvor de satser, ser jeg gode vækstmuligheder.

Efter at have kigget nærmere på aktien, nærlæst de seneste regnskaber, og regnet på fundamentalerne, er jeg nået frem til følgende:

Jeg har besluttet at købe, hvis kursen er under 650. Men kun hvis der efter min mening ikke er udsigt til yderligere fald på kort sigt.

Her har vi ikke været endnu. Kursen har været længere nede, men ikke i en situation hvor trenden ikke har været nedadgående.

Jeg bliver ved med at observere aktien.22/5 2017 11:52 Helge Larsen/PI-redaktør 175626Pandora er den mest undervurderede aktie i Europa.

http://www.di.se/nyheter/danska-bolaget-ar-europas-me..TRÅDOVERSIGTSENESTE NYHEDER