Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

ITAB på väg mot ngt stort !


71266 Pontus 30/1 2015 12:04
1
Oversigt

Har under en tid nu följt ITAB. Jag tror bolaget står inför ett år med många positiva nyheter. Det jag främst syftar på är deras nya kassasystem EasyFlow.

EasyFlow är en del av ITABs självutcheckningskoncept, vilket syftar till att öka effektiviten genom att skapa snabba och flexibla alternativ för utcheckning, frigöra personal, möjliggöra en ökad servicegrad och höja säkerheten i butik. EasyFlow är ett säkert, snabbt och kostnadseffektivt helautomatiskt självutcheckningssystem som ger stora besparingar för detaljhandeln. Systemet har den unika funktionen att identifiera varor utan streckkod.

ITAB har sedan lång tid tillbaka levererat kassadiskar till Schwarz-koncernen där Lidl ingår. Det långa samarbetet med huvudkontoret i Tyskland har lett fram till att ITAB nu gör en installation av det helautomatiska självutcheckningssystemet EasyFlow i en av Lidls butiker på den svenska marknaden.

Här kan du läsa om vad köpare tycker.

http://www.lerumstidning.se/.../lidl-i-lerum-testbutik-for-n.../

Leveransen är av stor betydelse för ITAB då det är en av de ledande dagligvarukedjorna i Europa som väljer att installera EasyFlow. Det är den första butiken, som drivs av en ledande dagligvarukedja i Europa, som kommer att ha EasyFlow i butik för konsument. Installationen genomförs i en representativ Lidl-butik. I leveransen ingår även senaste teknik för kassalinjens utgångssystem och personalhanteringssystem.

För Lidl syftar installationen av EasyFlow till att omstrukturera butiks- och arbetsuppgifterna för att förbättra servicen till kunderna. Genom att erbjuda den unika självutcheckningsfunktionen, blir det möjligt för butiken att frigöra personal för ökad kundservice och hantering av ökat utbud av färska produkter såsom frukt och bröd. EasyFlow leder dessutom till höjd säkerhet i butik.

Jag tror att vi inom en mycket snar framtid kommer se ordrar från Lidl på det nya systemet till Lidls butiker runt om i Europa. När detta kommer att bli klart kan vi aktiägare få se en enorm uppvärdering.

ITAB har även under 2014 förvärvat nya bolag som säkert kommer påverka omsättning och resultat mycket positivt.



TRÅDOVERSIGT