Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Tryg oplever stor vækst i forsikring af helbred og familie

17/4 11:03

Forsikringskoncernen Tryg oplever på det danske marked stor vækst inden for forsikring af bløde værdier som helbred og familie.

Det afspejler sig i en tydelig stigning i efterspørgslen på selskabets sundheds-, børne- og omsorgsforsikringer.

- Vi ser en tendens til, at de bløde værdier i livet som vores helbred og familie i stigende grad bliver vigtigere i tillæg til, at kunderne forsikrer bil, båd og bolig. Udviklingen ser ud til at fortsætte her i 2024, siger Johan Kirstein Brammer, koncernchef i Tryg.

Inden for privattegnet sundhedsforsikring har Tryg i første kvartal fået en tredjedel flere kunder i Danmark sammenlignet med samme tidspunkt sidste år.

Børneforsikring er et andet område i vækst. Over 200.000 af Trygs kunder har nu en sådan forsikring.

Tryg kan også notere en generel vækst inden for omsorgsforsikring. Det seneste år har forsikringskoncernen på det område øget antallet af kunder med over 30 pct.

- Vi ønsker at afspejle kundernes behov, og vi kan se, at halvdelen af kunderne over 70 år køber en omsorgsdækning på deres ulykkesforsikring, siger Johan Kirstein Brammer.

.\\˙ MarketWire