Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Internationale aviser med Netflix, LVMH og Toshiba

19/4 06:32

FINANCIAL TIMES (FT.COM)

NETFLIX INDTJENING STIGER EFTER NEDSLAG PÅ ADGANGSKODEDELING

Netflix' bekæmpelse af deling af adgangskoder hjalp streamingtjenesten til at blæse forbi Wall Streets prognoser. Selskabets driftsindtægt steg 54 pct., men aktien faldt, efter meddelelse om planer om at stoppe med offentliggørelse af abonnementsdata. (NETFLIX PROFITS SURGE AFTER PASSWORD-SHARING CRACKDOWN)

GOOGLE STRØMLINER STRUKTUREN FOR AT FREMSKYNDE AI-INDSATS

Google ryster op i ledelse og struktur for at fremskynde udviklingen og udrulningen af kunstig intelligens-produkter efter at have været udsat for kritik over at miste terræn til rivaler som Microsoft. Alle enheder, der arbejder på AI-modeller, bliver samlet under DeepMind-divisionen. (GOOGLE STREAMLINES STRUCTURE TO SPEED UP AI EFFORTS)

LVMH TEGNER SIG FOR EN STØRRE ANDEL AF DEN FRANSKE EKSPORT END LANDBRUGSSEKTOREN

Det globale salg af håndtasker og parfumer fremstillet af LVMH tegner sig for en større del af Frankrigs eksport end Camembert og vin produceret af landets berømte landbrugssektor. Luksuskoncernen tegnede sig for 4 pct. af den franske eksport sidste år og slog hele eksporten fra landbrugssektoren, der bidrog med 3,2 pct. (LVMH ACCOUNTS FOR BIGGER SHARE OF FRENCH EXPORTS THAN AGRICULTURAL SECTOR)


WALL STREET JOURNAL (WSJ.COM)

NORDSTROM-FAMILIEN OVERVEJER AT AFNOTERE DETAILKÆDEN

Familien bag detailkæden Nordstrom overvejer at afnotere virksomheden, da stormagasinerne fortsat kæmper, og Nordstroms største rival, Macy's, er under pres for at blive solgt. Erik og Pete Nordstrom – der er henholdsvis administrerende direktør og præsident - er interesserede i at undersøge mulighederne for en aftale. (NORDSTROM FAMILY WEIGHS TAKING RETAILER PRIVATE)

DEN SPANSKE SKØNHEDSKONCERN PUIG SIGTER MOD 15 MIA. DOLLAR VÆRDI VED BØRSNOTERING

Den Barcelona-baserede skønhedskoncern Puig Brands - som ejer modehusene Carolina Herrera, Paco Rabanne og Nina Ricci – har sat prisintervallet for det børsnoterede udbud til 22,00-24,50 euro per aktie svarende til 14-15 mia. euro. (SPANISH BEAUTY GROUP PUIG TARGETS CLOSE TO $15 BILLION VALUATION IN IPO)

S&P REDUCERER ISRAELS KREDITVURDERINGER GRUNDET GEOPOLITISKE BEKYMRINGER

S&P Global Ratings har sænket de langsigtede statslige kreditvurderinger i udenlandsk og lokal valuta for Israel til "A+" fra "AA-". Det afspejler risikoen for, at en militær konflikt kan eskalere og påvirke Israels økonomi, finanspolitik og betalingsbalance mere markant, end det i øjeblikket forventes. (S&P CUTS ISRAEL’S CREDIT RATINGS ON GEOPOLITICAL CONCERNS)


THE NEW YORK TIMES (NYT.COM)

SONY I FORHANDLINGER OM AT DELTAGE I BUD PÅ PARAMOUNT

Sony og Apollo Global Management forhandler om en fælles indsats, selvom Paramount fører eksklusive fusionsforhandlinger med Skydance. (SONY IN TALKS TO JOIN A BID TO BUY PARAMOUNT)

THE TIMES (THETIMES.CO.UK)

SALGET AF ELBILER ER GÅET I STÅ I TYSKLAND

Salget af elbiler er faldet markant i Tyskland, i takt med at bekymringerne vokser på tværs af kontinentet om udbredelsen af nul-emissionskøretøjer. Ifølge data fra European Automobile Manufacturers’ Association, er salget af elbiler i Tyskland, Europas største marked, faldet 29 pct. på årsbasis i marts. ( ELECTRIC CAR SALES STALL IN GERMANY)

FRANKFURTER ALLGEMEINE (FAZ.NET)

LUFTHANSA UNDGÅR IRAN

Mellemøstkonflikten påvirker den globale lufttrafik. Lufthansa aflyser fly til Teheran. Endnu vigtigere for industrien er det dog, at asiatiske fly er tvunget til at tage dyre omveje. (LUFTHANSA MEIDET IRAN)

THE JAPAN TIMES (JAPANTIMES.CO.JP)

TOSHIBA OVERVEJER AT NEDLÆGGE TUSINDVIS AF ARBEJDSPLADSER I JAPAN

Toshiba overvejer at reducere medarbejderstaben med flere tusinde i et forsøg på at reducere omkostningerne og forbedre profitstrukturen samt at fokusere ressourcer på infrastruktur og digitale operationer. (TOSHIBA CONSIDERS CUTTING THOUSANDS OF JOBS IN JAPAN)

SOUTH CHINA MORNING POST (SCMP.COM)

LENOVO OG ALIBABA GÅR SAMMEN OM AT BYGGE AI-DREVNE PC-ERE

Lenovo har styrket fokus på kunstig intelligens. Lenovo samarbejder nu med Alibaba om at skabe en række kunstig intelligens-produkter i kapløbet om at tiltrække flere brugere. (LENOVO AND ALIBABA TEAM UP TO BUILD AI-POWERED PERSONAL COMPUTERS)

.\\˙ MarketWire