Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Unibrews opjustering ses belønnet med kursstigning på 2-5 pct. hos Jyske Bank

19/4 08:02

Royal Unibrew har haft en overraskende stærk start på året og torsdagens tidligere kvartalsregnskab med tilhørende opjustering ventes belønnet, vurderer Jyske Bank i en kommenter.

- Aktien forventes at stige 2-5 pct. på annonceringen.

- I første kvartal slår Unibrew forventningerne på salg og indtjening med 3,4 pct. og 6,5 pct., med en organisk volumen- og omsætningsvækst på 6,0 pct. og 10,0 pct. mod forventet 2,2 pct. og 6,7 pct., skriver Henrik Hallengreen Laustsen, senioranalytiker i Jyske Bank, i en kommentar.

Unibrew venter nu et samlet driftsresultat (EBIT) på 1875-2025 mio. kr. i 2024 mod tidligere ventet 1800-1950 mio. kr.

- At Unibrew opjusterer så tidligt på året og alene som følge af interne forhold og ikke en ændring i forbrugeradfærden anser vi som positivt for aktien, da det vidner om solid omkostningskontrol – et element, som har manglet lidt de sidste par år, konstaterer Jyske Bank-analytikeren.

Bryggeriaktien steg torsdag 1,5 pct. til 440,40 kr. inden kvartalsregnskabet, der blev offentliggjort efter børslukketid.

Jyske Bank gentager sin anbefaling "hold" af Unibrew med et kursmål på 525 kr.

.\\˙ MarketWire