Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

FLSmidths finske konkurrent Metso leverer bedre end ventet ordreindgang

25/4 08:16

Den finske FLSmidth-konkurrent Metso skuffer med omsætningen og indtjeningen i første kvartal, hvor ordreindgangen dog er en spids bedre end ventet.

Ordreindgangen er faldet 8 pct. i første kvartal til 1,36 mia. euro, hvilket skuffer i forhold til analytikernes forventning indsamlet af Bloomberg News på 1,35 mia. euro.

Omsætningen er dykket 9 pct. til 1,22 mia. euro mod et ventet fald til 1,28 mia. euro, mens den justerede EBITA-indtjening landede på 200 mio. euro mod ventet 213,5 mio. euro.

- Året startede i overensstemmelse med vores forventninger. Vi oplevede forbedringer i mineralserviceydelser og aggregatudstyrsordrer, mens kundernes beslutningstagning i mineraludstyrsforretningen var langsom, skriver Metso.

Metso fremhæver også, at priserne på kobber er forbedret, og derfor er kunderne fortsat med at producere i et højere tempo, hvilket har understøttet mineralserviceforretningen, hvor ordrerne næsten nåede det samme høje niveau, som blev registreret for et år siden.

- Vi forventer, at markedsaktiviteten vil forblive på det nuværende niveau i begge segmenter. Der er generel forventning om, at højere metalpriser og potentielle rentenedsættelser kan accelerere den samlede økonomiske aktivitet og efterspørgsel i vores industrier senere på året, skriver Metso.

.\\˙ MarketWire