Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

FLSmidth-aktien vendt rundt på opløftende meldinger om Mining-divisionen

15/5 12:00

FLSmidth har vekslet et minus på cirka 2 pct. til et plus på godt 3 pct., efter at mineudstyrskoncernen på sin telekonference har meldt om forbedret omsætning i Mining samt en fortsat flot bruttomargin de kommende kvartaler.

Det udtaler Sydbanks senioranalytiker Mikkel Emil Jensen til MarketWire efter FLSmidths regnskab for første kvartal og efterfølgende telekonference.

- De fremhæver, at omsætningen ganske vist er lidt til den svage side i Mining, men at de er udfordret af nogle timingsmæssige problemer, siger Mikkel Emil Jensen, der henviser til timingen af hvornår ordrerne bliver bogført.

Det gav medvind i fjerde kvartal, men det har modsat givet modvind i første kvartal.

- Det skulle gerne blive bedre i de kommende kvartaler. Også drevet af øget aktivitet i det hele taget, udtaler senioranalytikeren.

I Mining-divisionen har FLSmidth i første kvartal landet en meget bruttomarginal på 33 pct., hvilket ifølge Mikkel Emil Jensen er et meget flot niveau og højere end ventet.

- De regner med, at de godt kan ligge over 30 pct. i de næste kvartaler. Det er et vidnesbyrd om, at indtjeningsevnen er stærk og at det fortsætter i de kommende kvartaler, udtaler Sydbanks senioranalytiker.

.\\˙ MarketWire