Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Roches fedmehåb leverer signifikant vægttab i fase 1-forsøg

16/5 08:19

Novo Nordisk kan se den schweiziske konkurrent Roche levere opløftende forsøgsdata for sin dual GLP-1/GIP CT-388, der i et fase 1 studie har vist signifikant vægttab hos raske voksne med fedme sammenlignet med placebo.

Det opnåede vægttab var klinisk meningsfuldt med et gennemsnitligt placebojusteret vægttab på 18,8 pct., skriver Roche i en meddelelse torsdag morgen.

I uge 24 opnåede 100 pct. af de behandlede deltagere et vægttab på mere end 5 pct., 85 pct. opnåede mere end 10 pct., 70 pct. opnåede mere end 15 pct., og 45 pct. nåede et vægttab på mere end 20 pct.

- Resultaterne er meget opmuntrende for yderligere udvikling af CT-388 til både fedme og type 2-diabetes og understreger dets potentiale til at blive en af de bedste behandlinger med holdbart vægttab og glukosekontrol, udtaler medicinal- og udviklingschef Levi Garraway.

CT-388, der ligesom Novo Nordisks Ozempic injiceres én gang ugentligt, fik Roche med i sin portefølje tidligere på året med det 2,7 mia. dollar store opkøb af Carmot Theraputics.


.\\˙ MarketWire