Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Krisen Kradser hos GS


79 8/11 2008 13:08
1
Oversigt

Børsen skriver:

Goldman Sachs har i denne uge sagt farvel til 3200 medarbejdere som en direkte konsekvens af finanskrisen, og nedskæringsrunden får nu Goldman til stoppe med dækningen af 42 aktier.

Derudover suspenderer Goldman Sachs, der tidligere var USA største investeringsbank, men nu har titel af en kommerciel bank, dækningen af yderligere 29 aktier, som på en senere tidspunkt vil blive overflyttet til andre analytikere.

Det skriver Goldman Sachs ifølge Bloomerg News i en kundemeddelelse.

De færre aktiedækninger får Goldman Sachs til at fyre syv af sine aktieanalytikere. De nu forhenværende aktiedækninger spænder fra aviser til mineselskaber. Blandt de droppede dækninger er New York Times, Barrick Gold Corp., Adobe Systems og madrasproducenten Sealy Corp.

Analytikere fra Merrill Lynch og UBS åbner for muligheden, at Goldman Sachs vil præsentere sit første kvartalstab siden 1999.

Goldman-aktien faldt fredag 3,6 pct. til kurs 77,8 dollar og har dermed tabt mere end to tredjedele af sin værdi i 2008. Alene siden 1. september er kursen halveret og sender markedsværdien ned på 37 mia. dollar.



TRÅDOVERSIGT

79 Krisen Kradser hos GS
8/11 13:08 1