Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

ELON MUSK KALDER FIAT VALUTA FOR SCAM


115874 StockBull 3/10 2023 06:20
Oversigt




3/10 2023 07:10 VærKritisk 5115877



Der er mange gode grunde til at være skeptisk hvis ikke ligefrem bekymret hvad angår Fiat. Til gengæld, intet kan vel næsten være mere ligegyldigt end hvad Musk mener om det.



3/10 2023 07:52 StockBull 4115879



Der er nok delte meninger om Elon Musk men en IQ mellem 150 - 155, gør ham til en af ​​de mere intelligente mennesker på planeten så der er nok en del som lytter til hvad han siger og mener og diverse ting og sager. Ville have mere bekymret hvis han havde forsvaret FIAT systemet.



3/10 2023 08:02 VærKritisk 10115880



Fordi man har en høj iq, så behøver man ikke være et godt menneske. Jeg synes ikke han er genial, men trættende - og politisk, decideret farlig.



4/10 2023 08:58 Esset 3115912



Det er nok på gr.af hans høje iq at han kunne slippe afsted med alle de kurspåvirkende udmeldinger han kom med på et tidspunkt?



4/10 2023 12:46 StockBull 3115916



Tror ikke han kan slippe afsted med ulovlige handlinger det kan Trump jo heller ikke. Ser Elon Musk som en genial iværksætter og innovatør, som har været involveret i flere projekter relateret til miljøet. Er også forkæmper for, at reducere transportemissioner på verdensplan og aktiv inden for solar m.m. At han samtidig er en benhård forretningsmand er nok bare en del af pakken man må acceptere hvis man vil investere i Tesla. Uden Musk ville omstillingen til EV nok have taget 10 år mere end hvad der nu er på vej til at ske.



4/10 2023 20:15 Darvin 3115924



NB! Nu er Trump nok mere kendt fir at have en IQ i den absolut lave ende, idet mindste blandt folk med blot lidt uddannelse



5/10 2023 12:15 koden 3115940



Uddannelse og IQ hænger vel ikke sammen?



4/10 2023 14:23 Aktie-Zlatan 3115917



Niels A Johansen (A&O Johansen) er sandsynligvis også meget intelligent. Sønnen er det i hvert fald.

"Et af de steder, hvor HYPNOSE INSTITUTTET blev inviteret til at holde foredrag, var Mensa (Forening for særligt intelligente mennesker). Jens Johansen oplevede til foredraget, at han som erhvervsleder, kan få et stort udbytte af at tage HYPNOSE INSTITUTTETs uddannelser. Han tilmeldte sig straks til næstkommende hold.

Hans forventninger blev mere end indfriet.

Hvem er du?

Jeg hedder Jens Johansen, jeg er 38 og sidder i direktionen hos Brdr. A & O Johansen A/S, med ansvaret for forretningsudvikling."

https://www.hypnoseinstituttet.dk/h_artikel_InterviewJens.html

#NordensBilligsteAktie
#AmazonPåDansk



4/10 2023 20:33 Darvin 7115925



Nej - der er tværtimod mange der er ekstremt skeptiske. Han udtaler sig i øst og vest. At han har været MED til at udvikle ny teknologi, er en ting, men det gør ham ikke værd at lytte til - i andre sammenhæng. TVÆRTIOMD.

Nu er vi også andre der er inviteret til mensa, omend iq ikke er 155. Men når det bliver så højt, skinner vanviddet, og forhastede stillingstagender, desværre meget ofte igennem.

Faktisk er det enormt problematisk, at han blander sig i forhold han intet begreb har om. Og at han udnytter sit " brand" til at få opmærksomhed. Som f.eks her allersidst mht Ukraine og ikke mindst, at han er i færd med at udradere de såkaldte midterorienterede opslag og personer på X, og i stedet fremmer ekstremistiske højre synspunkter. PRØV om i kan få samme udsnit af info frem, ved alm opdatering. Detkan man ikke længere, men kan læse på feks Telegram, at der er rigelig info, som forsøges delt.

Sidst lavede han et stunt, hvor han udnyttede sin "base" og gjorde grin med Ukraine og Zelensky. Enhver der køber "Musk" produkter fra og med det tidspunkt, er ikkeværdige at til andres respekt. Jeg havde såmænd et aBB til Tesla Super chargers, men det blev sagt op samme dag. Har såmænd fint råd til at undvære det møgsvin.




5/10 2023 04:31 StockBull 2115928



Der er selvfølgelig ting og sager man kan kritisere m.h.t Elons udtalelser og forretningsmetoder men Facebook, Google m.m er jo ikke et hak bedre som de misbruger folks' data. Mener dog man skal bedømme Musk på hans 1st mover drive inden for EV m.m. På den konto er han med til, at forbedre verden og en hurtigere udfasning af kul og olie. Han kommer til, at gøre en stor forskel og det vil redde mange menneskeliv. Olie og kul industrien er skyld i mange dødsfald. Men nu var meningen med tråden, at diskutere FIAT og ikke Musk da jeg jo allerede har informeret der er delte meninger om Musk. Nogen ligger vægt på de gode ting og sager Musk bidrager til og andre hænger sig i diverse udtalelser som er skrevet via medierne som vi ikke engang altid kan vide om er korrekte eller fake. Derudover vil hans FSD EV også medvirke til, at redde mange menneskeliv. Hans solar og grøn energi forretning ligeledes mega god for klima. Manden har vel ytringsfrihed og hvis han holder sig inden for loven kan folk som er anti Musk jo bare springe Musk artikler over. Derudover er hans f.eks Tesla3 EV også en del billigere end diverse konkurenter. Taler igen for han ikke er specielt grådig i.f.t så mange andre EV fabrikanter. Har set Tesla 3 ligger omkring 350.000kr i DK og Mercedes og BMW koster over 700.000kr. Så meger federe kan BMW og Mercedes ikke være.



5/10 2023 06:57 StockBull 3115929



Der vil altid være masser som er ekstremt skeptiske overfor typer som Elon Musk. Det sælger aviser m.m, at skrive om ham og jo mere hans konkurenter m.m kan svine ham til jo større chance er der nok for, at nogle fravælger hans produkter. Men faktisk var det enegi fra kul og olie man burde fravælge. Masser af farlige industrier som skader mega meget mere end hvad Musk forhandler så som tobak, alkohol, kul, olie, facebook, google, våben m.m. Man kunne f.eks investere i et BIPV Ennogie tag for at bidrage til en hurtigere reduktion af kulforbrug i Danmark. Mener stadig der er 3 eller 4 kulkraft værker. Om man så vil have en Tesla eller en anden EV er selvfølgelig op til folk hvem man ønsker, at støtte for, at accelerere den grønne omstilling. Ikke mere fra min side og er fuldt klar over Musk har mange modstandere. Vil fortsætte mine indspark omkring Musk/Tesla i Tesla chatten som heldigvis stadig er her på PI :−)



5/10 2023 07:12 VærKritisk 5115933



Musks resultater/visioner inden for elbiler osv, fint nok, respekt! Men når det gælder alt andet, så har jeg absolut nul tillid til den mand.

Jeg tror ikke en døjt på, at Musk overhovedet interesserer sig for FIAT. Og jeg synes ærlig talt at man er naiv, hvis man tror Musk interesserer sig for migrantkrisen, når han udtaler sig om det og bl.a. kritiserer Tyskland. Og man er endnu mere naiv hvis man tror på, at Musk købte twitter for at beskytte ytringsfriheden...osv. osv. Det er egentlig ligegyldigt hvad Musk udtaler sig om, for det handler hver gang om det samme, det handler om ham selv, om mig, mig, mig, om Musk der dyrker og hyper sit eget ego og brand....for at bruge det politisk.

Og politisk er Musk selv hamrende naiv, og dum, og i samme kategori som Trump, dvs typer der kun udadtil tror på demokratiet, altså tror på demokratiet så længe det "opfører sig pænt" og ikke sætter grænser for deres magt. De er begge en trussel for demokratiet, så enkelt kan det siges. Og for dem begge begge gælder, at alt de siger og gør, det handler om dem selv.



5/10 2023 08:24 StockBull 2115935



Jeg følger så ikke lige med i hvad Musk skriver på Twitter og aner ikke hvad han har udtalt politisk og om migranter m.m. og der er temmelig sikkert nogle uheldige udtalelser. Men uheldige udtalelser kommer jo nærmest dagligt fra danske politikere. Medierne vil hellere skrive om uheldige udtalelser end de ikke uheldige. Jeg holder Bitcoin Magazine og der er af og til nogle Musk indslag og det var et af dem jeg refererede til for, at diskutere FIAT. Tror nu nok Musk har en mening om både FIAT og Bitcoin. Tesla ejede jo en stor stak BTC i 2021 for ca. 2bn usd som senere blev reduceret og p.t ejer Tesla for ca. 200 mio USD BTC. Jeg har ikke fulgt med i Muskes politiske holninger men ved der er over 50 lande i verden som har diktatorisk styre og må ærligt indrømme jeg ikke ser Musk som en sådan type. Har troen på han nok skal få Tesla til at vokse endnu mere kommende 10 år til fordel for en hurtigere grøn omstilling og hvis han samtidig kan hype sit brand på den bedrift er det helt ok. Sådanset meget enig i den her beskrivelse af Musk https://ugebrev.dk/flashnews/kultur/kultur-sport-medier/boganmeldelse-elon-musk-skal-milliardaerer-spille-geopolitik/?utm_source=ActiveCampaign&utm_medium=email&utm_content=RSS%3AITEM%3ATITLE&utm_campaign=%C3%98U+Dagens+Nyheder+Aften+-+Investering+%28v2%29



5/10 2023 12:17 koden 2115941



Jeg beholder min Tesla selvom hans Ukraine udtalelser er meget dumme :−)

Uanset hvad han siger så leverer han altså stadig gratis starlink internet til Ukraine.

Du skal nok hellere få nedbragt din andel af kinesiske produkter.



6/10 2023 07:22 Helge Larsen/PI-redaktør 1115958



Finanstilsyn vil tvinge Elon Musk til at vidne i undersøgelse

6.10.2023 07.01 • MarketWire •
Det amerikanske finanstilsyn (SEC) vil stævne Elon Musk i et forsøg på at tvinge ham til at afgive forklaring om hans køb af det sociale medie Twitter, der nu hedder X.

Det skriver det amerikanske nyhedsbureau AP.

Elon Musk opkøbte Twitter i 2022. Siden da er der sket store omvæltninger i virksomheden.

SEC vil forsøge at forpligte Musk til at møde op, fordi han ikke mødte op til en anden vidneforklaring 15. september.

Ifølge Musks advokat, Alex Spiro, har milliardæren dog allerede afgivet forklaring flere gang.

- Nok er nok, udtaler Spiro i en mail sendt til AP.

Det amerikanske finanstilsyn oplyser ifølge nyhedsbureauet, at det undersøger Musks køb af Twitter. Ifølge tilsynet har det ikke konkluderet, at nogen har overtrådt loven.

En amerikansk dommer besluttede tidligere på ugen, at åbne et andet søgsmål mod Elon Musk, hvor han er anklaget for at snyde Twitter-aktionærer ved at vente for længe med at offentliggøre, at han havde investeret i selskabet, hvis navn Musk senere ændrede til X.

Det har nyhedsbureauet Reuters skrevet.

Beslutningen blev offentliggjort mandag.

Her lød det fra dommeren Andrew Carter, at aktionærerne i gruppesøgsmålet kan forsøge at bevise, at Musk havde til hensigt at snyde dem ved at vente 11 dage efter en frist udstukket af det amerikanske finanstilsyn med at oplyse, at han havde købt fem procent af virksomheden.

Dommeren afviste i samme forbindelse en anden påstand om insiderhandel rettet mod Musk, der er verdens rigeste person.

Musks advokater er ikke umiddelbart vendt tilbage på Reuters forespørgsel om en kommentar i den sag.

/ritzau/

Ritzau



TRÅDOVERSIGT