Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

      

4 Produkter der gør en forskel

PROPRODUCTS_CONTACTPHONE (45) 70 27 70 24 -

IR Synergi

Synliggør din Equity Story

 • Øget eksponering over for private investorer
 • Bred distribution af nyheder og meddelelser
 • Synergi med jeres øvrige digitale kanaler

ProInvestors InvestorPortal besøges hver måned af tusindvis af engagerede private investorer – alene i Danmark har portalen 250.000 unikke brugere.

Med en IR Synergi-profil på proinvestor.com øger I jeres synlighed markant og skaber et større kendskab til jeres equity story og investment case blandt private investorer.

IR Synergi giver mulighed for at præsentere jeres selskab med alt fra årsrapporter og IR-præsentationer til forventninger og analytikerdækning.


Kapitalmarkedsdag

Gør din Equity Story levende

 • Face to face-dialog værdsættes af de private investorer
 • Mulighed for detaljeret præsentation (45min.)
 • Webcast tilgængelig på proinvestor.com (12 mdr.)

ProInvestors Kapitalmarkedsdag er et rum for face to face-dialog med private investorer. Kapitalmarkedsdagen sætter scenen tematisk for udvalgte sektorer, hvor underliggende selskaber efterfølgende har mulighed for at møde et dedikeret publikum af private investorer.

Private investorer værdsætter en grundig gennemgang af forretningsmodel, markedssituation og fremtidsudsigter og ikke mindst muligheden for face to face-dialog med selskabets ledelse.

Kapitalmarkedsdagen webcastes og uploades efterfølgende på proinvestor.com. Der kan også uploades til selskabets egen hjemmeside.


Q&A Retail

Gå i dialog med din Equity Story

 • Fokuseret dialogværktøj målrettet private investorer
 • Nemt at bruge for både selskab og deltagere
 • Øget synlighed før, under og efter

ProInvestors chatfunktion, Q&A Retail, er en unik mulighed for online live-dialog med eksisterende aktionærer og potentielle investorer.

ProInvestor faciliterer chatten og fungerer som moderator på spørgsmålene. Alt, I behøver at gøre, er at logge ind via ProInvestors hjemmeside og besvare spørgsmål fra interesserede ProInvestor-brugere – live og ligetil.

Q&A Retail skaber øget synlighed både før, under og efter chatten med annoncering i nyhedsbrev og på proinvestor.com samt efterfølgende transcript af sessionen, der kan uploades til jeres egen hjemmeside eller overføres til andre digitale medier.

Læs hele vores brochure (pdf)

IR SYNC

Synkronisér din Equity Story

 • Optimal udnyttelse af de sociale medier
 • Link og synkronisering af selskabsprofil til digitale medier
 • Bred distribution af nyheder og meddelelser

ProInvestor rådgiver om sociale medier og kommer med gode råd til, hvordan information synkroniseres bedst muligt, og hvordan selskabsnyt kan linkes ind i de sociale netværk.

En aktiv brug af Public Domain-informationer kan opbygge en ny og intens interesse for jeres selskab. Det sker ved hjælp af den eksisterende nyhedsstrøm, og ProInvestor sørger for at promovere den.