Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Gældsloft ' Kanonregnskaber fra bankerne og lakseselskaberne


112579 ProInvestorNEWS 11/5 2023 14:30
6
Oversigt

Ugekommentar #92 Gældsloft-krise ' Kanonregnskaber fra bankerne og laksesektoren

Gældsloftet i USA er blevet diskuteret flittigt på ProInvestor.com, der er kommet kanonregnskaber fra bankerne og laksesektoren, og så er der gode nyheder fra Hove.

Denne video er ikke en anbefaling om køb eller salg af aktier.




16/5 2023 07:02 ProInvestorNEWS 0112648



Yellen advarer igen: Kassen er snart tom

16/5 06:34

Den amerikanske finansminister, Janet Yellen, har mandag igen advaret Kongressen om, at den føderale regering, staten, meget snart kan løbe tør for penge, hvis ikke politikerne i Washington bliver enige om at forhøje statens lovmæssige gældsloft.

- Vi vurderer, at finansministeriet formentlig ikke længere vil være i stand til at opfylde alle statens forpligtelser, hvis ikke Kongressen har handlet for at hæve eller suspendere gældsloftet inden starten af juni, og potentielt så tidligt som 1. juni, hedder det i et brev fra Janet Yellen til Kongressen.

For to uger advarede finansministeren om det samme, og hun vil igen i næste uge komme med en ny opdatering.

I mandagens brev, som er stilet til formanden for Repræsentanternes Hus, den republikanske flertalsleder, Kevin McCarthy, fremhæver Janet Yellen også, at låneomkostningerne for staten for de papirer, som udløbet til juni, er steget. Risikoen for en teknisk betalingsstandsning har nemlig sendt de ultrakorte statsrenter, pengemarkedsrenterne, i vejret.

- Vi har allerede set låneomkostninger på statsobligationer stige betydeligt for værdipapirer med udløb i begyndelsen af juni, hedder det i brevet.

Den effektive rente for statsobligationer med en løbetid på en måned ligger for tiden i 5,57 pct., hvilket altså er noget over de 4,01 pct., som gælder for den toårige statsrente. I midten af marts var etmånedsrenten nede i 4,23 pct.

.\˙ MarketWire



19/5 2023 07:31 ProInvestorNEWS 0112687






TRÅDOVERSIGT