Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Jyske Bank opjusterer med 300 mio. kr. på basisindtjeningen


15304 Gjern 16/7 2009 11:48
Oversigt

Endelig et positivt signal fra den danske finansielle sektor og jeg lægger specielt mærke til disse udtalelser nedenfor om 'tågen' der letter :)

Anders Dam er udover at være en dygtig bankdirektør også økonom så vidt jeg ved.

For JB mangler vi nu vel blot at få fjernet usikkerheden om retssagen mod Jyske Invest og Jyske Bank vedr. hedgeobligationerne.

Citat:
Tågen letter over dansk økonomi og over Jyske Bank. Det vurderer administrerende direktør Anders Dam over for RB-Børsen efter en opjustering af forventningerne til hele året på baggrund af et tilfredsstillende forløb af andet kvartal.

- Konditionerne taget i betragtning et af mine bedste kvartalsregnskaber og jeg har fremlagt 49, siger Anders Dam.

Han er meget tilfreds med forløbet af andet kvartal.

- Andet kvartal har været god for Jyske Bank på mange måder. Markedskonditionerne har gjort, at vi har kunnet få bedre priser for vore produkter og omkostningerne er under kontrol og den kombination gør, at vi kan opjustere, fremhæver Anders Dam.

Specielt positivt er udviklingen i nedskrivningerne på udlån.

- På den korte bane glæder det mig mest, at nedskrivningerne følger dansk økonomi, konstaterer han.

Fjerde kvartal var skrækkeligt og det samme galt første kvartal for den danske økonomi og det afspejlede sig i Jyske Banks nedskrivninger.

- Vi tror ud fra meldingerne fra kunder og makrotal, at det begynder at stabilisere sig og det slår igennem i vores nedskrivninger i andet kvartal. Vi har i andet kvartal set solen lidt gennem tågen og vi venter tågen fortsætter med at lette fremadrettet, siger bankdirektøren, der tror, at man har set det værste nu.

Der vil dog fortsat komme tab.

- Nu skal virksomhederne overleve på de lave produktionsniveauer. Der vil komme tab i fremtiden, men vi må så kæmpe os op derfra, fastslår Anders Dam.

(RB-Børsen: Tlf: 33300335, E-mail: redaktion@rb-borsen.dk, www.rb-borsen.dk )



TRÅDOVERSIGT