Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Zealand Pharma tæt på børsen


28298 troldmanden 18/4 2010 13:12
Oversigt

Jeg har haft et par dage på farten i denne uge så ser ført nu at Zealand Pharma har annonceret positive fase 3 data med deres GLP1 antagonist Lixisenatide i denne uge.

Herfra skal der lyde et KÆMPE tillykke til Zealand Pharma med de flotte resultater.

Lixisenatide er en direkte konkurrent til Novo Nordisk nyligt godkendte Victoza. Og de flest har efterhånden nok hørt om de store forvetninger der er til Victoza og den utrolig gode respons der har været blandt læger og diabetikere.

Det er endnu for tidligt at konkludere noget entydigt om styrkeforholdet mellem Lixisenatide og Victoza. For det var kun det første af mange fase 3 forsøg der blev afrapportere, og det var kun top data vi så. Og derudover var det blot et 12 ugers forsøg.

Men der blev opnået signifikant forskel mellem placebo og de 2 aktive doser. Ved HbA1c som er gold standard måling ved diabetes, var der 46,5-52,2% af patienterne på aktiv dosis der kommer under 7% mod kun 26,8% på placebo. Et tilsvarende forsøg med Vicotza(men over 52 uger) var det 43-51% på aktiv dosis mod 28% på placebo der nåede under HbA1c niveau på 7%. Så umiddelbasrt er det altså helt på niveau med Victoza.

http://www.zealandpharma.dk/pressemeddelelser/2010/Press_release_no3_%2015April10.pdf

Som man kan se her så er der rigtig mange andre fase 3 forsøg i gang hvoraf de fleste vil afrapportere primo 2011

http://clinicaltrials.gov/ct2/results?term=AVE0010

Jeg er slet ikke i tvivl om at Zealand nu vil blive børsnoteret. Spørgsmålet er i min optik udelukkende hvornår. Bliver det før eller efter det næste holod data primo 2011? Hmm ja den er likdt svær. Men jeg tror det bliver her hen over sommeren/efteråret

Skal da ellers lige love for vi er inde i en super god nyhedsperiode for dansk biotech. Genmab får godkendt Arzerra 2. halvår 2009, TopoTarget lander en deal på Belinostat, Neurosearch opnår gode fase 3 data med Huntexil og nu opnår Zeaaland Pharma ligeledes gode fase 3 data med Lixisenatide. Og så har Novo Nordisk også fået godkendt Victoza.

Kimen er ved at blive lagt til en række nye vækst selskaber som kan komme til at spille en pæn betydning for dansk økonomi anno 2015. Så mangler vi bare at det går op for politierne, det er nødvendigt med en mere aktiv strategi for at understøtte skoven af de mange endnu mindre biotech selskaber der kan blive morgendagens vindere, til gavn for dansk økonomi i mange år fremad



18/4 2010 14:42 Killerduck 028300



Det mest spændende bliver vel så, til hvilken pris de børsnoteres til :−)

Du har ikke nævnt Genmab længe. Du anbefalede dem inden Arzerra-godkendelsen og siden er kursen halveret. Hvad tænker du om selskabet nu?

Mvh.
Killerduck



TRÅDOVERSIGT