Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Afblæs krisen - Velkommen til Super Cycle


36172 18/11 2010 13:35
Oversigt

Standard Chartered er udkommet med en analyse, som er citeret blandt andet i dagens udgave af børsen, samt på dette link.

http://www.bloomberg.com/news/2010-11-15/china-may-surpass-u-s-by-2020-in-super-cycle-standard-chartered-says.html

Udsigten til at Kina virkelig fortsætter sin buldrende vækst gør at Standard mener at vi simpelthen er ved at skabe en vækstplatform der er vedvarende og kommer til at vare mange år. Spørgsmålet er så bare hvad EUropa, og lille Danmark skal i den ligning. For produktion bliver det nok næppe. Måske vil de besøge Tivioli og den lille havfrue?

Når jeg kigger internationale aktier må jeg med skam indrømme at det primært sker I US, tyskland og England.

Men Singapore kan være den store vinder....

http://www.chinapost.com.tw/business/asia/singapore/2010/11/17/280174/Singapore-to.htm

Så hvad siger I? Er jeres portefølje klar til Super Cycle?



18/11 2010 17:40 Riverhorse 036190



Hvordan kan man afblæse en krise der allerede har været, artiklen beskriver denne Super Cycle startede i 2000, mener du så boligboblen har været en del af opturen, måske det der for alvor bytter rundt på USA og Kina?



18/11 2010 19:31 036196



Måske er det allerede glemt i forum at vi har haft en diskussion i en rum tid om vi skulle have double dip, stagflation eller et japan scenario for hele verdensøkonomien.

Men hvis du vil derhen hvor vi skal diskutere hvilke regioner der kommer til at gavnes mest af Super Cyklus, så er jeg på



18/11 2010 20:17 vouskootia 136198



Hvis det skulle ske at kineserne kommer virkelig godt til penge så vil det nok gavne os lige så meget...
Tror ikke de vil have deres egne produkter - hvis de da har råd til et "prestige" produkt fra vesten?
Fornylig var der en historie i medierne om at vestlige skuespillere var i høj kurs i Kina - til at spille ansatte for en dag - til showoff for besøgende i firmaet :−) Jeg spekulerer lidt på hvor meget der er showoff generelt i den Kinesiske økonomi?
Men men men - jeg tror nu ikke det kommer så langt at Kina løber US over enden (inden da er der udbrudt handelskrig, opstand i Kina, eller en miljø katastrofe)

Mht. Regioner er jeg mere bull på (ikke til en supercycle): Skandinavien+Tyskland+Rusland og til dels Syd-Amerika.
Og med Sektorer: Konsumentvarer, Sundhedspleje, og til dels Energi og Telekom.



19/11 2010 08:57 036207



Jeg tror ikke fremtidens prestige produkter kommer fra Europa. Vi har ihvertfald ikke nogen produktion til at trække arbejdspladser. Og innovation i Europa er ikke nødvendigvis så stærk. Så er der design og turisme tilbage.

Jeg mener at tyskland har gjort det godt, så dem tror jeg på. Resten af europa kan gå i tanken.



19/11 2010 11:18 actdk 136208



Kom hjem fra Shanghai for en måneds tid siden. Var på en række virksomhedsbesøg i både danske og kinesiske virksomheder - der er ingen tvivl om at de gerne vil imponere "os" fra vesten!

Vestlige luksusbrands er i den forbindelse meget populære. Tøj importeret til Kina (produceret i EU/USA) er dyrere i Kina end i DK, og man har indtryk af de gerne knokler for at kunne købe det.
Ekstrem luksus fra europæiske og amerikanske brands tror jeg i langt højere grad vil blive efterspurgt i takt med den generelle levestandard hæves. Om det fortsætter med at blive produceret her er selvfølgelig svært at sige..
Også vestlige biler er i høj kurs, omend de jo allerede produceres i Kina. Audi forventer i løbet af de næste 3 år at sælge 1 million biler.



TRÅDOVERSIGT