Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

max bank regnskab


39567 AnalyseThat 1/3 2011 07:42
Oversigt

Brugte et par timer på regnskabet, og er stadig i tvivl om hvor de vil finde de 250 mio. til indfrielse af hybrid statindskud til ultimo 2012, udover ved en emission, som de IKKE nævner med ord. Men bortset fra denne emissionsrisiko er der ikke kursrisiko, og den kommer nok først næste år.

Regnskabet er meget konservativt mht. tab, som nok er både med livrem og seler, der er ikke kommet mere styr på erhverv endnu, men dog nedskrevet voldsomt, der er stadig store udgifter til bankpakker, som jo er positivt da de ikke kommer mere og der er optimeret i forretningen, men den er dog også mindsket.

Alt i alt en billig bank - stadig, og en kolos på lerfødder som bliver et spændende bet, på linie med andre spændende mulige springere. Men helt ærligt, den kan altså ikke falde på regnskabet. Kurs 25 burde være muligt inden en måned igen.

Egentlig meget informativt regnskab hvor man kan se hvor meget der arbejdes på risiko, nedbringelse af erhverv (og hvor lidt landbrug fylder ift. erhverv... hint, der er vist nogen som er lidt forkert på den, og tror skælskør havde landbrug til op over ørene) og arbejdes på statsobligationer. Man kan næsten høre dem sige: shit, vi mangler 1 mia. i indlån til om 2 år, hvad gør vi?

Max Bank er stadig så langt foran i deres bestyrelse at de fortjener en medalje. Der er en overordnet masterplan som, selv om den bliver svær at udføre, nok kan anes de næste par kvartaler. Ærgeligt at det ikke blev dette kvartal.



1/3 2011 17:37 alpehue 039594



Max bank blev overrumplet af noget så enkelt som fusionsomkostningernes størrelse ?

Kulturer, der ikke forenes, har ingen fremtid.

Alt hedder kommende nedskrivninger og emission, og så er den Max blevet til mini !



TRÅDOVERSIGT