Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Lifecycle Pharma regnskab


39603 troldmanden 1/3 2011 20:29
Oversigt

Lifecycle Pharma er kommet med regnskab her eftr børsen luk. Man kan finde årsrapporten her http://www.proinvestor.com/aktier/Lifecycle+Pharma/LCP.CO

Der er reelt set ikke noget nyt i rapporten. Der er et fint afsnit om Tacro. Men jeg savner et mere udførligt afsnit om hvad de konkret vil med deres teknologi platform, og herunder også lidt beskrivelse af de 5 forsknings stoffer. Er en anelse skuffet over der ikke var reelt nyt fra netop den front idet det var min opfattelse mindst et af disse stoffer burde være klar til fase 1 nu.

Omend kursen den seneste tid har været trist at se på efter den ellers var steget til over 1,4 så er Tacro stadig på sporet til at afrapportere fase 3 data medio året. Jeg kommer umiddelbart frem til data burde være klar omkring maj mdr. Og positive data burde kunne løfte kursen ganske signifikant fra dette niveau

Vh
T.



1/3 2011 20:48 oneofakind 039608



Mht. de sidste 2 linier... ! Ligger der beregninger på hvormeget Tarco kan sælge?
Og ... Kan du evt. på forståeligt dansk forklare mig hvad præcist det er, de gør ved en "gammel" pille for at gøre den "ny"?

mvh.



1/3 2011 21:09 troldmanden 839612



Hej Oneofakind

Jeg regner med et peak salg på $500-1.000. Selskabet selv er begyndt at lufte blockbuster potentiale.

Men der bliver fortaget ca 50.000 nyre transplantationer om året. Og man skal regne med en pris på op mod 10 kr per behandlings dag

Ca 1/3 af alle godkendte stoffer er svært opløselige i vand. Når de er svært opløselige i vand så er de det også i blodet. Derfor øges dosis markant på denne 1/3 af godkendte stoffer så mere bliver optaget i blodet. Men øget dosis betyder også øget bivirknings profil.

Det Meltdose teknologien kan gøre er at tage et af disse stofer og "pulvisere" stoffet i bitte bitte små partikler. Derved øges den samlede "oveflade" for en givende mængde stof. Og det gør at et stof kan optages op til 30-50% bedre end det oprindelige stof. Det betyder så dosis tilsvarende kan reduceres og i mange tilfælde kan man nøjes med kun at tage én pille om dagen frem for 2.

Så der er en række fordele. Og det bedste af det hele. Det kan lade sig gøre at få patent på denne form for forbedrete stof af et stof der allerede er på markedet.

Ligeledes er risikoen i selve udviklings processen også markant lavere idet selve molekylet jo allerede er veldoumenteret.

Det forlyder også flere bigpharma selskaber har været forbi Hørsholm for at se om deres nuværende blockbuster stoffer som løber af patent om X år kan forlænge deres levetid med denne teknologi.

Håber det var forståelig dansk



TRÅDOVERSIGT