Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER
Q&A med Zealand Pharma, 24 Maj kl 15.00 Læs mere her

Exiqon præsentation af tarmkræft data


40965 troldmanden 5/4 2011 10:57
Oversigt

Sent i aftes kom der en spændende nyhed fra Exiqon om nye flotte data fra deres tarmkræft projekt. Data som blev præsenteret i går på den store AACR konference

I første indledende fase nåede testet op på flotte 80% træf sikkerhed. Altså kunne testen via en meget lille dråbe blod detektere kræften i 80% at tilfældene. FDA kræver kun 50% for at blive godkendt. Men Exiqon tror det måske er muligt at øge succesraten yderligere gennem den næste fase hvor testen optimeres i et stort 3.000 patienters forsøg som forvents afsluttet i indeværende år.

Til dem der er interesseret i at se gårdagens præsention så kan man finde den via nedenståede link. Der kan man også se sidste uges GF præsentation hvor specielt slide 10 er interessant!!!

http://www.proinvestor.com/aktier/Exiqon/EXQ.CO



5/4 2011 11:49 Doji 040967



ja side 10 bed jeg også mærke i.

Hvor høj skal den % vis være i de andre fase og kan man gå udfra, at når den allerede er omkring 80% i første fase, at den så ikke får problemmer i f.eks næste fase??



TRÅDOVERSIGT