Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Exiqon opdatere software - øger fastholdelse af kunder


43285 troldmanden 21/6 2011 16:40
Oversigt

Exiqon har i dag lancereret en ny softwarepakke, der hører til de mest avancerede i markedet for biomarkør analyse (der er indbygget forskellige QC kontroller samt statistiske moduler). Softwaren er fuldt integreret Exiqons produkter og dette inkluderer endda produkter som kunden designer på deres hjemmeside - det sidste er der ikke andre der tilbyder.

Exiqon forventer med denne nye software er at de kan sikre en fastholdelse af kunden således at de opnår en høj sandsynlighed for genkøb. Mange kunder finder dataanalysen meget vanskelig men de har med denne software lagt meget vægt på brugervenlighed hvilket bla har betydet en helt ny step by step bruger-guide som konstant guider kunder til det næste step.

Som en ny feature er det muligt at bestille yderligere Exiqon produkter direkte fra softwarepakken. F.eks så kan en ny biomarkørkandidat være identificeret og yderligere produkter til validering heraf kan da nemt.



TRÅDOVERSIGT