Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

NeuroSearch ,endnu en stor fejltagelse !!


49953 Fiskemanden 16/12 2011 00:25
Oversigt

Det vil bare ingen ende tage ,på elendigheden!
Ledelsen i Neurosearch viser igen at de ikke er kompetente at bedrive en virksomhed af den kaliber som de er sat til at tage ansvar for !
Gennem beslutningen at koncentrere sig om at nå målet at blive et farmaselskab,med produktet Huntexil,overser man fuldstændig aktionærernes interesse,nemlig at skabe en bestående værdiskabelse af tidligere investerede penge i firmaet .
Det er fuldkomligt ufatteligt at man nu pludselig kan skaffe penge til at drive forskningsprojekter videre uden for selskabets eget
regi,det tyder på en manglende indsats fra CEO's side at andre pludselig ser en værdi i de projekter vi andre har satset penge på gennem mange år.
Det burde da have været muligt at skaffe funding indenfor selskabets ramme og ved senere,mulig succe ,tilføre selskabet værdi !!
At som nu mod en mindre erstatning tillade andre at drive projekter videre,som vi har betalt,er intet mindre end ,ufattelig dårlig købmandskab .....
At lade andre overtage dygtig personale,gode lokaler,skaffe kapital og videreføre projekter,tyder på at man virkelig har sovet på sin arbejdsplads !!!!!!
Hvorfor har CEO patric Dahlen ikke selv,set til at ordne finansieringen om nu der findes et så tydeligt interesse ?
Det tyder da på at der,trods risiko,er nogen som tillægger projekterne indenfor ionkanalforskningen værdi,præcis som jeg selv har gjort,det er derfor jeg har investeret,ikke som spekulant,men som investor !
At bare acceptere en minoritetsejerandel og små milestones,ved kommende succes ,er ikke nok til at kompensete for tidligere investeret kapital.
Min skuffelse er uerhørt stor da jeg i mange år har været stærkt kritisk til Peter Aa.'s fræne kritik på Aktieugebrevet
Men endnu engang får han desværre ret i sin kritik af selskabet,selv om mange af de fakta han har begrundet sine udtalelser med ,ikke stemmer med min opfattelse.
Dog viser ledelsen så kraftig inkompetence at jeg nu føler mig svigtet,som aktionær.
Det har så ikke betydelse,at der stadig er mulighed for at få Huntexil gennem nåleøjet,de har stadig ikke forvaltet
aktionærernes interesse på en forsvarlig måde !
Snart står man tilbage som et enprojektsselskab,med en uerhørt følsomhed for fejltagelser,uden sine mest kvalificerede medarbejdere,som desværre forlader selskabet.
Det ligner et brandudsalg,det der sker :associerede selskaber,som Sophion sælges for en slat,kernevirksomheden,ionkanalerne,næsten foræres væk,medarbejderne forsvinder også,og tilbage står man med et produkt,men uden en solid baggrund,og om der senere tjenes penge,skal man til at skaffe nye medarbejdere,nye lokaler,ny pipeline,plus at den interne tillid indenfor branchen måske ikke er den bedste ?
Hvorfor har det så kommet derhen,?
Der er nogen som ikke har taget det nødvendige ansvar,om nu en ny ejerkreds,kan fremskaffe penge,uden større problemer,til den videre drift ,af de projekter,som længe har ligget i baggrunden som lovende....
Nu pludselig har de så en værdi !!!
Den værdi har hele tiden været der,den skulle bare defineres,og prissættes rigtigt,så fandtes interesserede investorer tydeligvis i nærheden !
Men det er jo netop det vi betaler CEO for,at tage ansvar,finde de rigtige løsninger som tilgodeser aktionærernes interesser !
At ikke gide ringe rundt,og søge mulighederne,men bare tage rosinen ud af kagen,er ikke måden man fortjener sin løn på.
Det nystiftede(eller under stiftelse) firma skulle IKKE være et selvstændigt firma,men et helejet datterselskab,hvor man fandt finansiering under en form for samarbejde med andre finansiærer,som så enten fik optioner på ejerskab eller aktietildeling,eller via partneraftale.
Den nuværende aftale ,gør at man uerhørt billigt kommer over store værdier til næsten ingen penge ( det er vel også derfor at det har lykkedes så let at etablere sådan en løsning ? )
Vi står nu i den situation,at Sophion er solgt,uden at tilføre noget videre kapital ( de tjente næsten flere penge ind til firmaet end salget gav ).
NeuroSearch oprindelige virksomhed fraskilles( sælges er næsten forkert udtryk ?) uden at der tilføres noget videre kapital,her og nu !
Hvad er det så man vil gøre for at nå frem til gennemførelse af nye nødvendige fase 3 forsøg med Huntexil ??
At lave en NE ,på dette tidspunkt virker helt tosset,så det er vel det vi kan vente?

Det er vel desværre den eneste,men utroligt sørgelige,løsning på den problematiske situation man har sat sig i.

Er der så ikke noget positivt i dagens meddelelse,om at man fokusere på Huntexil ?
Nej,ikke i min verden,det er kun en forringelse af selskabets værdi ,og fremtiden ser kun trist og kedelig ud.
Det havde været bedre at fortsætte hele selskabet med al kompetence og viden,med de gode medarbejdere
og så måske mindre indtjeningsmulighed,gennem at have lavet nogle,muligvis mindre fordelagtige aftaler omkring Huntexil.
Skibet synker,rotterne forlader skuden,og måske er der nogen som bjærger skatten fra bunden af havet ??16/12 2011 01:11 troldmanden 049955Fiskemanden Neurosearch har stort set ikke flere penge. Så de SKAL gøre noget drastisk. Og det gør ondt og kommer til at gøre endnu mere ondt efterhånden som projekter sælge fra eller blot helt lukkes ned. Hvis alternativet var at dette projekt også blot blev lukket ned så er dagens løsning vil fin?

De penge det nye selskab har fået kunne de ikke have fået i neurosearch regi. For så var der ikke tale om seed penge. Og Novo A/S er opdelt i flere forskellige uafhængige enheder. Og det er seed kapital de har fået. Det betyder også det er nok er under 25 mio. Måske tættere på 15 mio.Så i Neurosearch regi ville de penge kun række meget, meget kort tid.

Den dag Huntexil fejlede derfra var det op ad bakke. Stoffet er stadigt rigtig intressant og liogner et rigtig godt bud på en godkendelse. Men de skal igennem en dyr og langstrukket overlevelse. Og det koster penge. Så derfor tror jeg Neurosearch bliver lige som TopoTarget. Et one product company.

Jeg er ikke aktionær nu. Jeg solgte ud primo året. Men der er nok god sandsynlighed for jeg bliver det igen når de når tættere data.

Vh
T.16/12 2011 10:46 Fiskemanden 049977Hej T.
Vi er helt enige i at ,en løsning som driver den gode forskning videre,samt tilknytter dygtige medarbejdere er helt fin !
Som du forstår er jeg stadig aktionær,og vedbliver at være det ,også selv om det nu sikkert koster !
At den nuværende løsning ikke kunde gennemføres i eget regi er jeg helt indforstået med.....meen ...
det jeg vil pointere er at der findes,og har forekommet andre muligheder og det at man nu på denne måde finder et økonomisk interesse for at videredrive virksomheden,er et tydeligt signal om at gennem andre beslutninger,havde firmaet selv kundet fremskaffe fornødent kapital.
Det jeg ikke kan acceptere er at ledelsen har ladet stå til i så lang tid ,efter Huntexil fejlede,uden at fatte beslutning om hvordan man finansierer rejsen frem mod målet !
Man har ventet og håbet på en redning fra oven,at omstændigheder skulle ændres eller opstå som skulle skabe en løsning,og det er uacceptabelt !
Det påminder om en grådighed,der man kun fokuserer på potientalet på et eneste produkt,men ikke ser helheden.
Der skulle have solgts ud af pipeline ,lavets (måske mindre gode?) aftaler omkring eksisterende stoffer,samt ordnets med en NE alternativt rettet Emission,for at fremskaffe fornødent kapital.
At det ikke var muligt er noget vrøvl,se bare på Bavarian,de kunde skaffe kapital til et risikabelt fase 3 forsøg !
At videredrive virksomheden,som helhed havde været at foretrække!
Men .....pyt!
Det står nu ikke til at ændre,så lad os da istedet fokusere på mulighederne fremadrettet,for der findes stadig rigtig gode muligheder,når først finansieringen er på plads,
Jeg skal bare smelte det store tab,de tåbelige beslutninger gennem de seneste år har påført mig og flere af mine gode venner!!16/12 2011 11:40 troldmanden 049989Jeg tror nu nok ledelsen har gjort alt hvad de kunne for at finde partners til deres stoffer eller en reel køber af deres forskning. Hvorfor skulle de ikke have gjort det?

Her og nu hvor de mangler penge så får selskabet jo mere ud af det end disse spind offs som ikke giver upfront cash.

I dag har de så meldt ud at resten af NsDiscovery bliver spundet fra og etableret som et nyt selskab kaldet Aniona. Aniona skal nu selv ud at skaffe funding. Den har de altså ikke helt på plads endnu.

Når ekstern funding er på plads vil Neurosearch modtage x procent ejerandel samt milestones/royalties hvis de går videre med de eksisterende programmer. Det er mig dog pt uklart om alle udviklings programmerne også følger med over.

Det er hele den tunge garde af forskere fra Neurosearch der er medstiftere af det nye selskab. Plus de har hentet den tidligere CEO fra Lundbeck ind. Så navnene er i hvert fald i orden. Nu må vi så se om de kan skaffe finansiering

Claus Braestrup, ex-CEO Lundbeck
Anker Lundemose, ex-EVP Osi Pharmaceuticals
Jørgen Buus Lassen, founder and ex-CEO NeuroSearch
Jørgen Drejer, co-founder of NeuroSearch
Pierandrea Muglia
Naheed Mirza
Daniel B. Timmermann
Bo Skaaning Jensen
Palle Christophersen
Joachim Demnitz

http://www.aniona.com/

16/12 2011 16:56 troldmanden 050047Her er lidt flere detaljer om det nye selskab

Hvem investorerne bliver i Aniona er endnu ikke afgjort.

- Der har været talrige møder i især USA, og det er bestemt forløbet positivt. Hvordan det så ender er ikke helt til at sige, men det bliver formentlig et konsortium af flere fonde, siger Jørgen Buus Lassen

http://www.proinvestor.com/finansnyhed/10326937/Neurosearchs-to-sidste-stiftere-forlader-selskabet16/12 2011 18:49 Fiskemanden 050057Hej T.
Godt spørgsmål du stiller,hvorfor skulle de eller har de ikke gjort alt,for at finde finansiering ???
Jeg må blive dig svar skyldig,men det ligner da en tanke om at alt ikke står ordentligt til ,når nu så tunge navn omkring NeuroSearch samles omkring stiftelsen af et "nyt" ???? firma...
Jeg sætter spørgsmålstegn af den enkle grund at det er helt utroligt at kalde videre førslen af NeuroSearh virksomhed for stiftelse af et "nyt" firma !
Det hele har udviklets til en farse,af omfang,set i historisk perspektiv!
Det nuværende fremadrettede NeuroSearch er det der før hed Carlsson Research!
Dette tilkøbtes efter stor NE for at tilføre selskabet værdi!
Denne værdi,i dopaminstabilisatorerne findes stadigvæk,men har bare forvaltetes uerhørt klumpet af ledelsen i NeuroSearch.
Så fraskiller man det der egentlig er,eller var NeuroSearch,og hvad sker der ?
Tunge navn samles som fluer omkring den berømte ......og tager for sig af retterne !
Det tyder da på at stifterne af det oprindelige selskab stadig finder værdi i selskabet,mens at den nye ledelse lidt klodset melder ud at det kun har ringe værdi ?
Det oprindelige selskab fravristes nu os aktionærer,uden større erstatning,for satset kapital.
jeg er også aktionær i Karo Bio som på lignende måde har været nødsaget til at satse alt på et enkelt stof,der bliver dog værdien i det fraskilte selskab helt i vores(aktionærernes)hænder,da det bliver et helejet datterselskab hvor ejerne får del i begge selskaber fuldt ud !
De har netop fundet finansiering,dels gennem ECF kredit som jeg tidligere har omtalt,samt partneraftale,med Indisk selskab,(som mod at betale dele af forsøget for 100milj kr,får rettigheder i Indien) til at gennemføre fase 3 .
Jeg er af den stærke overbevisning at mulighederne IKKE har været undersøgt og prøvet grundigt nok ! Derfor min kritik af beslutningen at næsten forære grundlæggende forskning ,væk .
Det er, som du så klogt påpeger,fint at alt ikke går til spilde,og at forskere,medarbejdere i almindelighed,samt det der før var NeuroSearch får en chance for at klare sig!
Havde jeg solgt ud,som dig,tidligere,og bare stået på sidelinjen,havde det da været helt superfint og med god mulighed for at snart gå ind på et fordelagtigt niveau,i Huntexilprojektet.
Nu var jeg ikke så forudseende og har så et andet syn på værdiudviklingen af min investering,og der er jeg yderst betænkelig ved det der nu sker,men hvad ?Folk beholder deres job,nye investorer får mulighed for god indtjening,omkostninger forsvinder fra budgettet,fremadrettet,så nu skal finansieringen af fase 3 med Huntexil "bare" lige ordnes !!!
Og det er her jeg bliver endnu mere skeptisk,for hvad i hule hede h....... har man tænkt ??

Det ville være skønt at få nogle tydligere udmeldinger fra Patric Dahlen omkring planer og muligheder ,er det sådan at man tænker udvande med en kæmpeemission,hvilket nu nok bliver ret svært som det tegner nu?
Eller findes der langtgående forhandlinger omkring en partner,og gælder det så for en vis verdensdel ,eller bliver man nødsaget til at frasælge rettigheder mod bekedent royalty for at få gennemført fase 3
Det som slår mig er at der kommer mere og tydligere information fra de tidligere stiftere og ejere end fra den nuværende ledelse !
Sådan som det tegner sig,satser jeg på nogen slags aftale til finansiering,og håber det på sigt vil lyfte kursen også selv om man ikke på sigt får det samme store overskud,så er det vigtigere nu at sikre fase 3 gennemførelse,uden at vi bliver totalt udvandede...
Men tro nu ikke at jeg ikke forstår de besvær der lige nu findes omkring kapitalfremskaffelse,i det rådende markedsklima,det må bare ikke blive en undskyldning for manglende ansvarstagende!

P.S.
Jeg er pt. aktionær i :
NeuroSearch
Bavarian
Topotarget
Veloxis
Genmab
KaroBio
Orexo
indenfor biotek....
så prøvelserne vil ingen ende tage,men jeg er vel indsat og har selv valgt eksponeringen ;0)
og kender risikoen (og vil selvfølgelig hellere end gerne hente profitten !!)
God Jul !
og husk nu at købe sild,fiskefilet og røget ål !!
V.H.
Fiskemanden19/12 2011 14:38 troldmanden 050125Det forlyder at det er de nuværende store aktionærer der har forlangt at neuroserarch fokusere deres energi på Huntexil og stort set skære resten fra. Altså at uden denne tilskæringe, ingen nye penge til fase 3 forsøget.

Er det ærgerligt de står her? Ja gu er det det.For i bund og grund bryder jeg mig ikke om biotech selskaber med 110% fokus på kun ét projekt. Det betyder jo også en investering er 100% tabt såfremt det pågældende stof fejler. Men det synes desværre at være det de store aktionær vil. Vi har jo også set det i Topotarget og til dels også i Veloxis

Der kan ikke herske nogen tvivl om at der er værdi i NsDiscovery. De har en af verdens førende ion kanal forsknings enheder. Men udskillelse af det i det nye selskab Aniona er trods alt ikke ensbetydende med at Neurosearch giver det hele gratis væk. Såfremt det lykkes Aniona at skaffe ekstern finansiering så vil Neurosearch modtage en ejerandel og royalties/milepæle der afspejler de aktiver der ender med at blive flyttet med over. Så det vil altså også være et fremadrettet potentiale.

Mht fremadrettet finansiering af Neurosearch så har Patrik sagt alle muligheder er åbne. Dvs f.eks både en partner aftale og/eller en Emission. Så jeg mener man som eksisterende neurosearch aktionær bør forberede sig på muligheden/risikoen for en stor kapital udvidelse.


But thats life. Uden denne tilskæring slet ikke noget neurosearch.TRÅDOVERSIGT