Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Veloxis, emission og værdi


61615 jsid 24/10 2012 22:39
Oversigt

Hej,
Et par forhold omkring Veloxis, som jeg godt kunne tænke mig at høre andres kommentarer til:

1)Tegningsretter til eksisterende aktionærer til 0,35 kr pr Aktie.
Med aktuel kurs på "gamle" aktier på ca. samme niveau forekommer incitamentet til udnyttelse af tegningsretter ikke stort. Hvorfor gives der ikke rabat? Som jeg har læst forhåndstilsagn fra eksisterende storaktionærer, som gengivet af Veloxis, er tilsagnet fra dem givet under forudsætning af udbud af nye aktier til "ikke under" (eller lign. formulering) 0,35 kr. Hvilken interesse har tilsagnsgiver i en minimumskurs på tegningsretter? Er det alene en kattelem i tilfælde af negative overraskelser i tidsrummet ml. tilsagn og udnyttelse af Tegningsret?

2)Selskabets børsværdi.
Fald på ca. 90% seneste 3 år. Er det ikke overgjort? Tænker på, at selskabet som et af få mindre og nyere dansk lægemiddelselskaber faktisk har ført et produkt til marked. Mig bekendt det eneste produkt de har haft gennem fase 3, og dermed en hitrate på 100%. Dette sammenholdt med selskabets strategi om udvikling via MeltDose og andre selskabers allerede godkendte midler, giver mig umiddelbart større tro på succesfuld lancering af Tacro end så mange andre selskabers bestræbelser. Hvad mener I?

Mig bekendt er der ikke, udover nu et par emissioner, flop eller andre nævneværdige negative nyheder der burde reducere værdien ca. 90% de sidste 3 år. Handler det om manglende tiltro til værdien af Tacro, når/hvis det når markedet, snarere end risikoen for flop i fase 3?

Har selv mindre portion aktier i foretagenet, 1. portion købt i ca kurs 3, og 2. portion ved fuld udnyttelse af tegningsretter ved sidste Emission (vist til 1,20)



25/10 2012 21:47 Kakaobaronen 061639



Hej Jsid,

Sidder lidt med de samme overvejelser da jeg sidder med "kun" 180,000 tegningsretter (TR) som jeg er i tvivl om hvad jeg skal gøre med. Har pt. overbevist mig selv om at TR i pensionsdepotet skal udnyttes, men om det også er tilfældet de andre steder, er mere usikkert... Dog synes jeg at handelsmønstret de sidste par dage har været interessant, med stor interesse fra US og køb af gamle aktier til udbudsprisen og deraf stigende kurs (0.37 idag). Interessant er også omsætningen i TR da du jo skal have 3 TR for hver ny Aktie, så hvis du køber nye aktier gennem TR, så koster aktien faktisk 0.38 istedet for 0.35. I mandags blev der fx. købt over 40 mio TR, så medmindre at der er nogen som spekulerer tungt i at TR bliver mere værd inden mandag, så er det da én som vil ind i aktien med mere en 13 mio nye aktier. Alt sammen positive takter som gør at jeg er mere overbevist om at det er bøvlet værd at gå med i emissionen (hertil skal jeg nok også lige sige at det samme mente jeg om REC og se bare hvordan det går med dem lige nu :()

Ang. 1) så tror jeg faktisk at de fik det meldt for tidligt ud og da alle vidste at det var det som de nye aktier kom til at koste og da der er langt flere nye aktier end gamle efter udvidelsen, så faldt prisen hurtigt til prisen for de nye aktier.

Ang. 2) så husker jeg faktisk ikke hvad jeg betalte for mine første LCP aktier men det skal nok passe med et tab på de 90%. Jeg tror at faldet er for meget, men da LCP-Tacro er deres eneste produkt, så er der ikke megen opmærksomhed omkring firmaet og da der er langt imellem nyhederne, så falder værdien. Synes dog at meltdose teknikken er interessant og da den kan bruges på mange andre aktivstoffer, så skal LCP-Tacro nok bare igennem nåleøjet og så følger der flere med senere.... Tror derfor at prisen er pt. for lav, men det er altså også mange nye aktier som kommer på markedet.

Jeg håber det bedste for VELO (og mine aktier i samme ;) )

Kakao!



TRÅDOVERSIGT