Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

DEN OFFENTLIGE SEKTOR SKAL PÅ SKRUMP


64125 Eggebrecht 21/2 2013 14:13
0
Oversigt

og den private og eksporterende sektor skal forkæles. Thorning-regeringen har den rette holdning til dette. Fogh havde fordel af at føre socialdemokratisk politik og nu fører Thorning blå politik - jeg tror hun vinder stemmer på det. Det er også nemmere for en socd. statsminister at gennemføre upopulære ændringer, der kan føre til at konkurrenceevnen forbedres.Financieringen skal komme fra nedskæringer over en bred kam- Danmark skal ikke længere være et ta-selv bord hvor man kan gå og hygge sig på kontanthjælp resten af sine dage. Der skal strammes op og kontrollen med offentlige snyltere skal strammes. Der er sket en tilstrømning af kloge hoveder fra udlandet - disse såkaldte kloge hoveder skal opmuntres til at starte nye virksomheder, så vi kan få nye virksomheder, der producerer varer, der kan sælges til udlandet.



21/2 2013 14:47 overleif 164127



Enig at vi godt kan undvære dovne roberter, karinaer osv. Men sgu også træt af at høre om dårlig konkurrenceevne; så dårlig er den sgu heller ikke, iflg diverse internationale undersøgelser ligger vi sågar i top. Og gider slet ikke høre mere om flere skattelettelser til firmaer der ikke betaler skat i forvejen, udover at ingen industri snart kan lave noget i dette land uden direkte eller indirekte at have snablen i statskassen. Jeg savner virksomhederne tager noget ansvar istedet for at de bare bevidstløs kradser in



21/2 2013 16:52 Tonny9 164131



Jer er f.s.v. ikke helt uenig overleif, men skal man generaliserer, så syntes jeg privatpersoner er værre m.h.t. og grabbe til sig af offentlige midler end virksomheder.

Men det er helt klart et skråplan vi er på vej ud af, når vi snart ikke vil/kan igangsætte noget uden enten at får et tilskud eller en skatterabat.

Drop alle de tilskudsordninger til både virksomheder og privatpersoner og lad tingene koste hvad de koster.
Er der så nogen personer der kommer i klemme, må man hjælpe disse, ud fra en individuel vurdering, men fjern den "generelle" hjælp via "automatiske" tilskud etc.



21/2 2013 16:57 vouskootia 164132



Mere kontrol = burekrati&statslige ansatte... det har vi vist ikke brug for? Det ville være bedre at "bare" gøre det mere attraktivt at yde en indsats.
Mht. virksomhedsbeskatning så kunne man afskaffe erhvervsstøtteordningerne og bruge det til at financiere en halvering af selskabsskatten.... langt mere fair og vi kunne undgå politisk smagsdommeri om hvad vi nu skal "satse" på her i landet (politikere er vist også nogen af de ringeste til at investere langsigtet?).



21/2 2013 17:40 Tonny9 064133



Der skal da ikke være mere kontrol - tværtigmod.

Når man fjerner diverse tilskudsordninger og skattefradrag og lader ting koste hvad de koster, så fjernes behovet for og kontrollerer om tilskuddet er korrekt ansøgt, udført og udbetalt, eller om fradraget er korrekt opgjort og opgivet etc. jo også.

Nææææ.....du har helt ret ....LESS IS MORE.



TRÅDOVERSIGT