Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

      

Bioporto - ekstraordinær generalforsamling


64215 MammaMia 26/2 2013 18:21
Oversigt

Det var en ekstraordinær generalforsamling i dag den 26. feb. 2013 hvor det alt i alt mest mindede om et teaterstykker hvor alle hver især havde indøvet sine roller og sine replikker.
Alle var på sine pladser - 2 afgående bestyrelsesmedlemmer, 2 fortsættende bestyrelsesmedlemmer, 3 nye bestyrelsesmedlemskandidater og 2 suppleanter.

11 mio stemmer heraf 10 mio via fuldmagter var til stede og dirigenten startede med at oplyse, at 80% går ind for dagens forslag. (regn selv efter og fornem om disse tal nu også holder)

Formanden forklarede, at der havde været et turbulent efterår med en aktietegning der faldt på gulvet hvorefter de aktionærer, der så derefter havde indskudt penge nu også ville have bestyrelsesposter.

Som svar på et spørgsmål fra salen svarede formanden, at der var et tidspres idet der var en række opgaver der skal besluttes

Hvad haster? Var næste spørgsmål fra salen. Formandens svar = finansieringen.
Samme spørger ville så godt vide lidt om hvad de nye kandidater mente de kan bidrage med her i firmaet. Det blev der så ikke svaret på.

Tredje spørger fra salen havde hørt at de konvertible Obligationer skal konverteres ved den nuværende lave kurs og ville godt høre hvorfor?
Formanden havde ikke været med i drøftelser herom.

Anden spørger fra salen spurgte om en ny bestyrelse vil medføre ændringer af planer for salg af produkter, af hele fimaet eller lignende (strategi). Formanden havde ikke været med i drøftelser herom og har heller ingen forventninger til ændringer i strategien.

Og så var det ellers ud af klappen fordi lokalet skulle bruges af den nyvalgte bestyrelse.27/2 2013 01:39 TDAE 064217Det var bestemt ikke nogen køn oplevelse.
Jeg undrede mig også meget over de nye kandidaters (nu bestyrelsesmedlemmers) manglende svar på hvad de kan bidrage med... og formandens væven på spørgsmålene om evt. ændring i strategi efter den nye bestyrelses tiltræden.

Mht. om de konvertible Obligationer skal konverteres mere fordelagtigt for indehaverne af disse, blev dette efter generalforsamlingens afslutning på det nærmeste bekræftet af en af støtterne til bestyrelsesændringen.

Jeg forbereder mig på at skulle deltage i den ordinære generalforsamling og håber, at så mange aktionærer som muligt gør det samme!

Tak til MammaMia for det korte, præcise referat!

/TDAE27/2 2013 09:31 BiopOrBust 064218Tak for referat,

Det manglende svar på hvad de nye bestyrelsesmedlemmer mener de kan bidrage med, skal vel findes i formandens egne ord:

Formanden forklarede, at der havde været et turbulent efterår med en aktietegning der faldt på gulvet hvorefter de aktionærer, der så derefter havde indskudt penge nu også ville have bestyrelsesposter.

Altså at det de bidrager med er en indflydelse på vegne af de aktionærer der har skudt store summer i butikken. Jeg havde naturligvis foretrukket at de havde nogen visioner for hvad de ville udrette, men der er jo for så vidt intet odiøst i at de der har kastet mange penge mod Grusbakken, også gerne vil have indflydelse for deres penge...27/2 2013 15:34 Camel 064222Jeg køber op på nuværende level,potten er i den grad banket tilbage til noget jeg ikke har ord for,
Jeg tror ikke på en ny emissionskurs,snarere et opkøb,og så skal man ikke stå på sidelinien.

Aktieugebrevet sætter kursmålet til 9-10 kr.

Aktieugebrevet ser derfor stærk vækst, og det skulle gerne bekræftes af Bioportos regnskaber de kommende kvartaler.27/2 2013 20:17 johnny57 064226Mange har mistet troen på det firma inkl mig selv, har solgt med pænt tab og har ikke større tiltro til ledelsen, som efterhånden i mange har lovet og lovet.

sent from iPhone28/2 2013 08:58 Camel 064231Også selvom der skulle komme en Emission,er nuværende kurs eftertragtet.

Når det finansiele er på plads vil denne kommende diamant TA et tiger-spring langt over kurs 15+.

Det har være en hård tur for mange investore i Bioporto,og kan da godt forstå de har smidt håndklædet,men jeg tager nu alligevel chancen.TRÅDOVERSIGT