Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Brøndby venter maksimalt provenu på 51 mio kr fra emission !


66972 Image40 11/11 2013 14:37
0
Oversigt

Mon ikke med den gode placering i Superligaen, og denne emi at vi kan se frem mod + 5 kr 2014 !


Fodboldklubben Brøndby IF regner med at hente et provenu fra sin Fortegningsemission på maksimalt 51 mio. kr., fortæller klubben i sit prospekt for kapitaludvidelsen fredag morgen.

Brøndby vil udvide aktiekapitalen med op til 18,5 mio. aktier nomielt 1 kr. til kursen 2,75 kr. per styk. Hver eksisterende Aktie i klubben giver to tegningsretter, fremgår det af prospektet.

- Vi er rigtig glade for, at der var enstemmig opbakning på den ekstraordinære generalforsamling til også denne kapitaludvidelse. Med det formelle dokument - prospektet - sætter vi nu kapitaludvidelsen med fortegningsret for selskabets eksisterende aktionærer i gang. Vi håber, at flest mulige vil deltage i kapitaludvidelsen, så vi kan nå det maksimale tegningsbeløb, siger Tommy Håkansson, der er administrerende direktør i Brøndby, i meddelelsen hvor prospektet offentliggøres.

Provenuet fra kapitaludvidelsen, der altså startes fredag, skal anvendes til at styrke Brøndby IFs kapitalberedskab, fremgår det videre af meddelelsen.

For at give de nuværende og eventuelt nye aktionærer i Brøndby mulighed for at blive præsenteret for virksomheden, inviterer Brøndby til investormøde den 5. og 11. november på Brøndby Stadion.

Handelen med de eksisterende aktier inklusive tegningsretter løber frem til på mandag den 28. oktober, mens tegningsretterne for sig selv optages til handel tirsdag den 29. oktober. Tegningsperioden for de nye aktier starter 1. november.



TRÅDOVERSIGT