Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

DAX-analyse


71719 AndersEgsvang 2/3 2015 01:45
2
Oversigt

Det tyske marked fortsætter sin færd nord på. Vi nærmer os drastisk niveauet med modstand, som blev nævnt i sidste DAX-analyse, nemlig lige omkring 11500.0. Det store engagement fra køberne har snart stået på i lang tid, og en korrektion er ved at være tiltrængt. Et marked laver ikke en korrektion bare fordi at det har kørt op i lang tid, og dog. Markedet er skabt af mennesker, så når et marked har kørt op i lang tid, så er det meget normalt at folk begynder at tage profit. Dette sker normalt heller ikke bare ud i den blå luft, men derimod på psykologiske områder, hvor både de rutinerede og urutinerede begynder at tage profit på deres positioner. Lige nu befinder vi os i nogle af disse områder, da vi er i toppen af en skrap opadgående trendkanal, samtidig med at vi nærmer os et udmålt profittagnings-område. Om vi får en korrektion i den kommende uge, eller markedet fortsætter lidt op endnu, kan vi ikke sige med sikkerhed, men man skal holde øje med markedets reaktion i disse områder. Begynder vi at lave en korrektion allerede i starten af ugen, så ser jeg 3 områder vi kan komme ned til.

Det første område vi vil ramme er 10977.2, her har der tidligere været lidt profittagning og her kan vi muligvis godt se køberne komme til markedet igen. Fortsætter vi igennem dette punkt, så skal vi ned til området på 10629.0-10524.5. Dette områder er et gennemsnit af de tidligere områder vi har set korrektioner i. Dvs. tidligere korrektioner fra d. 2/8-14 til nu. Måler man alle disse korrektioner ud, store som små og sætter dem på den nuværende pris, så lander vi i dette område. Derfor kan det muligvis være her omkring vi ser køberne komme til igen. Da mennesker arbejder i rutiner og mange gange gør de samme ting, så ser vi også at markedet mange gange gør de samme ting, som det har gjort før.

Det sidste område vi kan komme ned til, og nok også det mest åbenlyse hvis vi ser på vores graf, er på 10057.8. Her har der tidligere været meget modstand, og det vil derfor igen fungere som et stort support-område. Skulle det ske at DAX'en falder igennem de andre 2 områder, så vil dette område være det absolut bedste sted at købe sig ind i det tyske marked. Jeg tvivler selv på at vi kommer så langt ned, men jeg kan ikke forudsige markedet, så skulle det ske, så er det bare med at købe løs, hvis du spørger mig.

Der står nu marts på kalenderen, og det betyder én ting, nemlig tid til QE-program fra Super Mario. Det bliver spændende at se hvordan markedet reagerer på "pengesprøjten" og om vi allerede har set den reaktion vi skulle se, eller om det vil kunne mærkes yderligere på markedet at de kvantitative lempelser nu officielt går i gang.

- Anders




TRÅDOVERSIGT

71719 DAX-analyse
2/3 01:45 AndersEgsvang 2