Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

WTI Crude Oil - Analyse


71755 AndersEgsvang 5/3 2015 00:23
Oversigt

Så fik vi endnu en inventories onsdag overstået. Det blev igen uden de store overraskelser. Inventories højere end forventet. Jeg forventede selv a se et tal højere end det forventede, men at se et tal mere end dobbelt så stort som forventet, var måske lige lidt mere end jeg selv havde forudset. Vi så igen hvordan sælgerne først fik solgt på den dårlige nyhed, men rimelig hurtigt kom de store drenge ind igen og købte op til billigere priser, hvilket resulterede i en stigning fra $49.60-$52.00.

Vi fik endelig brudt de $51, som tidligere havde fungeret som god modstand. Der var god volumen på bruddet, samtidig med at ordrebalancen også hældte til købernes side. Det ligner derfor meget at vi skal til at bevæge os op imod de $54 igen.

50, 100 og 200 EMA peger nu alle sammen opad, hvilket også er et positivt tegn. Sidst vi så det, var på bunden ved $45, så en stigning op til de $54 ser jeg bestemt som en god mulighed.

Men det bliver ikke i ét huk. Vi har modstand i form af en Trendkanal, som vi lige nu befinder os i toppen af. Samtidig har vi en supply zone lige over os, som også tidligere har vist sig at være et sted hvor sælgerne tog fat. Derfor ser jeg det også som en stor mulighed at vi skal ned og teste $51 igen inden vi fortsætter op imod $53-$54. Vi har også en købszone på $50.80-$50.51, som også vil være et godt sted at se efter købsmuligheder. Skulle vi ryge lige igennem disse to punkter, så har vi et område på $49.80-$49.45, som nærmest er helt skrig grønt. Dette indikerer altså et rigtig vigtigt punkt. Der er 2 demand zoner lige oven i hinanden. Et stærkt tegn på at sælgerne virkelig skal have momentum for at tage styringen fra køberne i dette område.

De $54, er stadig væk et punkt der mangler at blive brudt. Så kommer vi ikke igennem det, så begynder vi nok at køre lidt nedad igen, eller som det mindste sidelæns. Det optimale scenarie er at vi ryger ned og tester $51 igen, hvorefter køberne får samlet masser af momentum og bryder $54 under stærk volumen. Dette ville indikere at vi skulle videre op igennem de $60. Men ind til videre må vi arbejde med det vi har, og tage det et skridt af gangen. De forskellige analytikere har vidst bevist, at der ikke er nogen der kan spå om hvor priserne vil være henne om 6 måneder. Derfor må vi tage det et skridt af gangen, og reagere på hvad markedet fortæller i stedet.


- Anders

WTI




5/3 2015 08:37 Clydesdale 171757



Olieaktierne fik godt med tæsk i går igen.Olien rammer sandsynligvis 58-60 WTI inden udgangen af april.




5/3 2015 18:41 Søren 271770



Hej Anders
Det er den bedste olie analyse jeg længe har set, der er noget jeg ikke helt forstår i chart, men dit skriveri er da til at forstå, og passer meget godt med den faktiske oliepris interval.
Har skrevet tidligere om overvejelser, købte olie certifikater 23. og 24. februar om formiddagen på baggrund af dine skriverier dengang, det var det rigtige tidspunkt at gå ind ser det ud til.
Dejligt med brugbare analyser der til at forstå for almindelige dødlige.
Ser frem til næste opdatering -- og tak

Venlig hilsen
Søren E.



TRÅDOVERSIGT