Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Lakseindustrien - Bachelorprojekt


90853 MadsKlinke 10/2 2021 14:55
Oversigt

Vi er to erhvervsøkonomistuderende som er i gang med at skrive en bachelor om den Norske opdrætsvirksomhed ''Nordic Royal Salmon''. Helt konkret skal vi finde virksomhedens fair value.

Forud for dette ligger dog et markant benarbejde, som vi er villige til at bruge en masse tid på, for at vi kan få nok kendskab til branchen og laksemarkedet til at kunne give et rimeligt bud på netop ovenstående.

Vi er allerede blevet fanget af branchen, da den vildt spændende, men også kompleks. Nogle af Helge Larsens indslag vedr. industrien har vi fundet meget interessant.

VI ER PÅ JAGT efter alt tænkelig og brugbar information om netop laksemarkedet, branchen, MAB-forhold (primært i Norge), teknologier mv., som kan være interessante for virksomheden og dermed vores opgave.

Nogle forslag til videnskabelige artikler, data, podcasts, conference calls, indlæg, analytikere mv?

Og Helge, hvis du læser dette vil meget gerne have nogle input fra netop dig, da vi ved at du har beskæftiget dig med investeringer i branchen.

På forhånd tak!

Med venlig hilsen
Mads



10/2 2021 17:06 Pappano 090865






11/2 2021 11:55 MadsKlinke 090902



Tastefejl. Det er selvfølgelig 'Norway' :)



11/2 2021 12:33 Pappano 190906



Kan varmt anbefale, at bruge lidt tid på en målrettet Google søgning. Der er utallige spændende links til de konkrete informationer, som I søger.

Der skal bare lægges lidt entusiasme, masser af energi og hårdt arbejde i opgaven. Så kommer der sikkert et godt resultat ud af arbejdet;−)



TRÅDOVERSIGT