Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Nedtrend brudt


9475 Kenddinvare 30/4 2009 01:18
Oversigt

Når såvel DJIA, Nasdaq og Russell2000 i dag tydeligt har brudt den øvre linie i de faldende kanaler baseret på efterårs- og martsbundene i dag kan der vel på ingen måde være tale om fake brud?

Men omvendt er det vel sandsynligt at de på et eller andet tidspunkt i maj (evt. juni) kommer under/ned til den i dag brudte linie igen som nedadgående del i en ny opadgående trendkanal, så den gamle med at sælge i maj kan blive aktuel.



5/5 2009 03:27 Kenddinvare 09999



Nogle videre iagtagelser og overvejelser/gæt ud fra Stockchart:

1.Nasdaq 40-day/hourly viser tydeligt at den kraftigt stigende blå mini holder. På et tidspunkt om 5-10 børsdage vil den dog konflikte med den bredere grønne kanal omkring kurs1850/1950. Hvis man så ser på daily ses et gap tilbage fra oktober på lige over kurs 1900, så det kunne jo være fristende at gætte på at dette (delvist) lukkes inden nedadkorrektion. Altså 1-2 ugers stigning med ialt 7-9% stigning. Og i dristig fortsættelse, at nedadkorrektionen skal ramme enten forlængelsen af den gamle nedre trendlinie fra sidste eftersommer eller den netop brudte øvre trendlinie i lidt under 1700 (ca. -11%) henne mod/i juni.

2.S&P har brudt den blå mini som ses på timechart og viser en kraft, der måske får den over toppen af den grønne kanal på samme chart og dermed mulighed for at komme over toppen på knap 950 fra starten af året (+4%) og måske endda op til novembertoppen på godt 1000 (+11%) i løbet af 1-2 uger. Hvis den bliver i den grønne kanal vil det omvendt tage mindst tre/syv uger at nå de to mål, og så vil den naturlige nedkorrektion gå til bunden af den bibeholdte grønne kanal.

3 DJIA set på 40 dages timechartet ligger også stabilt i en kraftigt stigende blå mini og ligger fra i går også inden for forlængelsen af den grønne kanal tilbage fra månedsskiftet marts-april. Den øvre blå og den øvre grønne vil mødes om ca. 2 uger i omkring 9000 (+7%), som korrresponderer med toppen fra årets start.



TRÅDOVERSIGT