Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER
Q&A med Zealand Pharma, 24 Maj kl 15.00 Læs mere her

LCP-Tacro fase 2 data i de novo nyrepatienter


9596 troldmanden 30/4 2009 17:05
Oversigt

Jeg skrev i sidste uge i min tweet at der ville komme fase 2 data i slutningen af denne uge og at jeg tolkede det som værende positive data.

Nu har LCP så lige offentliggjort de utrolig vigtige resultater fra de novo (ny opererede patienter) fase 2 forsøget. Omend LCP på nuværende tidspunkt ikke viser de reelle PK data (præcis hvor meget lavere dosis Tacro vs Prograf) så bekræfter de at data er i overensstemmelse med de tidligere præsenterede resultater.

Det kan næsten ikke overdrives hvor vigtigt disse data er. For at LCP-Tacro kan godkendes er det nemlig ikke nok at man blot kan vise at tidligere opererede patienter kan skifte fra Prograf (det stof som LCP-Tacro er en forbedring af) til LCP-Tacro. Nej man skal også vise stoffet er lige så sikkert og effektivt i helt ny opererede patienter. Og det har de så gjort nu. Og dermed er der nu åbnet op for start af fase 3 forsøg i de novo patieter ultimo året.

Det her begynder efterhånden at se ret fornuftigt ud for LCP.





TRÅDOVERSIGT