Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

ARK Invest vs. Michael Burry - "Den store investorkrig"?


96177 Markettimer 20/8 2021 15:41
2
Oversigt

Jeg har netop lavet en engelsk video omkring den store "Investor-krig", der pt. kører på internettet.
Kampen står mellem tilhængerne af Cathie Wood fra Ark-Invest og så Michael Burry (kendt fra "The big short"), idet Burry har vovet at short Tesla og ARKK.

Hvad er op og ned i "krigen" og er der overhovedet en krig?
I min optik er der ikke. Men det kan I høre mere om i videoen. Her fortæller jeg også, hvad jeg mener denne "konflikt" siger om markedet lige nu, og hvad de kan betyde for os som almindelige investorer.





22/8 2021 05:10 NordicStock 296203



Hej :)

Jeg har lavet et langt skriv i går omkring præcis denne "krig", men jeg synes, at du i din video, har forklaret det langt bedre end mit skriv. Og jeg er 100% enig i din analyse.

Jeg mener også at Michael Burry har en pointe, og jeg har brugt de sidste par dage, på at analysere hvad det er han ser ... og jeg ser det samme. Den stigende inflation mener jeg ikke er så "transatory" (læs: midlertidig) som mange tror ... og håber. Og det er der 2 grunde til. Den inflation der har givet stigende lønninger, vil være det sværeste område at sætte ned igen, med mindre det så fører til fyringer og deraf stigende arbejdsløshed. Den stigende inflation, der har ført til stigende råvare-priser, tror jeg til gengæld vil falde, i hvert fald inden for de fleste råvare områder.

Til dem der kan huske Michael Burry's short position, før finans-krisen, hvor han havde analyseret hvordan de såkaldte MBS (Mortgage Backed Securities) var pakket, kan måske også huske, at han var meget tidligt ude med sin short position, og at hans investorer i Scion Capital, ikke var tilfredse og ej heller troede på hans teori. Denne gang tror jeg faktisk ikke at han er for tidligt ude, og den nuværende stigende inflation og de kommende stigende renter, er imo langt mere forestående og tættere på, end hans kald før finanskrisen.

Og jeg tror hans short position i ARK Invest, bliver et killer godt kald.



TRÅDOVERSIGT