Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Coinshares international Ltd.


98396 Hansen 7/11 2021 19:30
Oversigt

På baggrund af Mads Christiansens omtale om at kigge på nye områder inden for digital betalinger, har jeg set på Coinshares, et svensk firma på First North Sweden. Det har specialiseret sig som handelsplatform for digitale betalingsformer. Ja ved faktisk ikke helt, hvordan det skal beskrives (hvilket nok fremgår). Men jeg har bemærket at det er steget en del på det sidste, men med nogen voluminøst. Som Mads siger, så forstå vi midaldrende mænd (flest) jo ikke så meget af det, men der er noget væsentligt der rør på sig her.
Derfor vil jeg høre om forums erfaringer og viden på dette område. Er der nogen der kan sige lidt om disse firmaer? Den skulle være i familie med Coinbase (US).?



8/11 2021 09:08 Else 398399



Ja Jeg er også middelalderen, men har en genial højt betalt service i usa som virkelig har givet pote med crypto anbefalinger. Så som digital betaling har jeg købt Galaxy digital som kaldes crypto svar på goldman Sachs .

Kig også på silvergate.

Som handelsplatform aktie har jeg Voyager( der bliver kaldt crypto svar på robinhood fordi du handler uden gebyr ) , istedet for coinbase der har problemer med ikke eksisterende kunde service and er i søgelyset fra det der svarer til finanstilsyn.

Hvis man som mig gerne vil ind i crypto men ikke orker at sætte sig ind i cold wallet så vil jeg anbefale at kigge på crypto miner, der ofte kun sælger de coin de skal bruge og har resten til beholdning. Der er hive god fordi den miner både bitcoin og etherium og på grøn energi på Island og i Sverige. Mara er også værd at kigge på. Jeg har også en del mindre mere spekulative miner selskaber.




8/11 2021 10:37 Hansen 298403



Tak Else, det giver noget konkret at kigge efter :−)



TRÅDOVERSIGT