Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Freetrailer opruster på samarbejde med jem & fix inden det er startet

12/9 07:21

Lavprisbyggekæden jem & fix skal bruge flere trailere til kunderne. Og allerede inden kædens 126 lokale byggemarkeder er gået i gang, er samarbejdet med Freetrailer blevet massivt opgraderet.

Til at begynde med,var det meningen, at 460 trailer skulle indgå - men det tal er nu opjusteret til 561 trailere, som i løbet af september og oktober bliver rullet ud til de lokale byggemarkeder.

Samarbejdet om gratis lånetrailere til jem & fix kunderne startede i juni.

- Partnerskabet med jem & fix er strategisk rigtig vigtigt for os, personligt glæder jeg mig til at se de mange nye trailere på vejene rundt omkring i landet. Det er ekstremt positivt, at jem & fix tror så meget konceptet, at de allerede inden selve udrulningen, gerne vil opjustere antallet af trailere så markant, siger Nicolai Frisch Erichsen, der er direktør i Freetrailer Group.

Aftalen betyder, at kunder kvit og frit kan låne en åben eller lukket trailer, uanset om de har handlet i den lokale butik eller ej.

.\\˙ MarketWire