Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER
Q&A med Zealand Pharma, 24 Maj kl 15.00 Læs mere her

Freetrailer opruster på samarbejde med jem & fix inden det er startet

12/9 07:21

Lavprisbyggekæden jem & fix skal bruge flere trailere til kunderne. Og allerede inden kædens 126 lokale byggemarkeder er gået i gang, er samarbejdet med Freetrailer blevet massivt opgraderet.

Til at begynde med,var det meningen, at 460 trailer skulle indgå - men det tal er nu opjusteret til 561 trailere, som i løbet af september og oktober bliver rullet ud til de lokale byggemarkeder.

Samarbejdet om gratis lånetrailere til jem & fix kunderne startede i juni.

- Partnerskabet med jem & fix er strategisk rigtig vigtigt for os, personligt glæder jeg mig til at se de mange nye trailere på vejene rundt omkring i landet. Det er ekstremt positivt, at jem & fix tror så meget konceptet, at de allerede inden selve udrulningen, gerne vil opjustere antallet af trailere så markant, siger Nicolai Frisch Erichsen, der er direktør i Freetrailer Group.

Aftalen betyder, at kunder kvit og frit kan låne en åben eller lukket trailer, uanset om de har handlet i den lokale butik eller ej.

.\\˙ MarketWire