Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Ambu/Handelsbanken: Aktien vil slå markedet på kort sigt

29/11 07:17

Ambu-aktien har udsigt til en reprise af sidste års kursstigning, hvor coronavirussets indtog sendte aktien voldsomt i vejret.

Det vurderer Handelsbanken i en analyse, hvor bankens analytikere venter, at Ambu vil klare sig bedre end markedet på kort sigt.

Det skyldes den seneste tids kraftige stigning i antallet af smittede med corona og den nyligt fundne covid-19-mutation, Omnikron, der får Handelsbanken til at se en god sandsynlighed for, at Ambu kan komme til at opleve en større efterspørgsel på deres engangsendoskoper på kort til mellemlang sigt.

- Vi vurderer, at Ambus fremtidige indtjening i højere grad vil være drevet af overgangen til en mere permanent anvendelse af engangsendoskoper. Der er dog ingen tvivl om, at covid-19 har fremhævet behovet for en permanent overgang til anvendelse af engangsendoskoper, skriver Handelsbanken, der fastholder sin købsanbefaling og kursmålet på 240 kr.

Ambu-aktien lukkede fredag med et plus på 4,9 pct. i 199,60 kr.

.\\˙ MarketWire