Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER
Q&A med Zealand Pharma, 24 Maj kl 15.00 Læs mere her

Ambu/Handelsbanken: Aktien vil slå markedet på kort sigt

29/11 07:17

Ambu-aktien har udsigt til en reprise af sidste års kursstigning, hvor coronavirussets indtog sendte aktien voldsomt i vejret.

Det vurderer Handelsbanken i en analyse, hvor bankens analytikere venter, at Ambu vil klare sig bedre end markedet på kort sigt.

Det skyldes den seneste tids kraftige stigning i antallet af smittede med corona og den nyligt fundne covid-19-mutation, Omnikron, der får Handelsbanken til at se en god sandsynlighed for, at Ambu kan komme til at opleve en større efterspørgsel på deres engangsendoskoper på kort til mellemlang sigt.

- Vi vurderer, at Ambus fremtidige indtjening i højere grad vil være drevet af overgangen til en mere permanent anvendelse af engangsendoskoper. Der er dog ingen tvivl om, at covid-19 har fremhævet behovet for en permanent overgang til anvendelse af engangsendoskoper, skriver Handelsbanken, der fastholder sin købsanbefaling og kursmålet på 240 kr.

Ambu-aktien lukkede fredag med et plus på 4,9 pct. i 199,60 kr.

.\\˙ MarketWire