Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Bavarian vil producere mere koppevaccine efter henvendelser

24/5 12:13

Bavarian Nordic vil i de kommende uger og måneder producere mere koppevaccine og vil snart kunne møde efterspørgslen fra en række lande, der har efterspurgt vaccinen i forbindelse med udbruddet af abekopper.

Det siger administrerende direktør i Bavarian, Paul Chaplin, til Wall Street Journal.

Ifølge Bavarian-direktøren har dusinvis af lande rettet forespørgsel om vaccinen. De nuværende lagre er dog begrænsede, men der vil snart blive produceret mere.

- Vi føler os overbeviste om baseret på drøftelserne, at vi vil være i stand til at at møde efterspørgslen i løbet af relativt kort tid, siger Paul Chaplin til avisen.

Fortsætter efterspørgslen vil Bavarian kunne udvide produktionen på sin fabrik, der har en samlet kapacitet på 30 mio. doser om året. Skal der produceres så mange doser, vil det dog kræve, at produktionen af andre af selskabets vacciner skaleres ned.

Link til originalartikel: https://www.wsj.com/articles/smallpox-vaccine-enters-wider-production-amid-monkeypox-outbreak-11653329895?mod=Searchresults_pos1&page=1

.\\˙ MarketWire