Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Exiqon - positive nyheder


35583 Gjern 2/11 2010 14:41
Oversigt

Såvel i dag som i går positiv omtale af selskabets produkter.

Disse lovende ord skulle gerne resultere i fortsat stigende salg, så selskabet kan undgå ny aktieemission og i 4. kvartal få større indtægter end der investeres i produktudviklingen.

Selskabet er et biotekselskab og har produkter på markedet - ikke medicin, men amåle- og analyseværktøjer. Selskabet har 115 patenter på plads og 70 yderligere patentansøgninger undervejs.

Interesserede kan se mere her:

http://www.exiqon.com/investor/

http://www.exiqon.com/investor/Pages/ProInvestorsBiotechEvent.aspx



3/11 2010 08:16 oneofakind 235595



Det er nok mere retvisende at kalde Exiqon for et medico-selskab.
Bioteck selskaber er karakteriseret i en lang udviklingsfase af enkeltprodukter, hvor Exiqon i løbet af 2 måneder kan udvikle en ny miRna-test, der herefter kan gå direkte i brug. Hermed er eksponeringen imod enkeltstoffer ikke så stor som f.eks. hos Genmab, Neuro eller lign.

Samtidig har Exiqon så også en lønsom salgsarm i salg af test-maskineriet, soft- og hardware hertil, samt administration af databasen..der pt. er gratis for kunder og forskere.

Exiqons målsætning om at nå positivt Cash-flow 2011 uden at skulle finde yderligere midler bliver styrket hver gang der kommer en ny storkunde til.. også selvom det ikke er så store beløb som i den "rendyrkede" biotek-branche vi taler om.

Men mest vigtigt er det nok at "skalpen" Philip Morris ikke er hvem som helst! Det har en kraftig signalværdi når de så markant går ud og giver rosende omtale af Exiqons produkter.

Herlig aktie!



3/11 2010 17:34 Gjern 135611






TRÅDOVERSIGT