Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER
Q&A med Zealand Pharma, 24 Maj kl 15.00 Læs mere her

Studievalg.


74006 Joaquin7 4/1 2016 01:39
Oversigt

Hej alle investorer.

Jeg står foran valg af kandidat efter at have færdiggjort finansbacheloruddannelsen. Jeg vil gerne videre med aktieanalyse og/eller handel i jobs fremadrettet. Jeg påtænker denne mulighed i Newcastle, da den synes at være et godt match ift. investeringsanalyse qua core fokus herpå, samt en stor del af studiet dækker CFA-level 1.

http://www.ncl.ac.uk/nubs/courses/postgrad/taught/ifa/

Universitet har status af Russell Group, og bryster sig af at have en Business School i top 1 % i verden. Ydermere scoret godt på både topuniversities.com & thecompleteuniversityguide.com.
London er for dyrt, hvorfor dette ikke er aktuelt i denne ombæring.
Finder I ovenstående som et godt valg? Eller hvad vil I lægge vægt på I stedet?

Håber stærkt at høre fra så mange som muligt, da mit kendskab til væsentligheden af ratings mv. er ukendt. Har snakket med en HR-ansat fra Danske Bank, der nævnte, at det havde meget lille betydning hos dem efterfølgende.

Har I andre input ift. studiemuligheder og/eller kender til Newcastle som by, område universitet mv. er jeg yderst lydhør.

Mvh
Nick



9/1 2016 09:35 Fama&French 174044



Hej,

Jeg ville personligt anbefale dig at tage en MSC. med mere fokus på finansiering/investment/Banking da det giver større muligheder i sidste ende. Newcastle udbyder selv MSc. Banking and Finance. Hvis du er meget god til matematik vil jeg uden tvivl anbefale dig at læse noget med "Quantitative Finance" - de er VILD eftertragtet i industrien, og de får rigtig (!) gode lønninger. En god ven som læste Quant, har lige fået job ved en Hedge fund i London hvor han bygger deres risk-models.

I forhold til valg af universitet så kan det godt være at Danske Bank siger det er lige meget, men efter ét år i UK kan det være du bliver hængende og så betyder det ALT! Yderligere er det federe at gå på en uni som har bedre Professorer samt bedre faciliteter (Bloomberg-trading rooms etc.). Kig på denne her side: http://www.eduniversal-ranking.com/business-school-university-ranking-in-united-kingdom.html

Kender ikke Newcastle da jeg læste i Glasgow, men ved at det boomer ret meget i området omkring Newcastle ift. banker mm.



13/1 2016 00:47 Joaquin7 174077



Hej Fama&French.

Hvad var din erfaring med at læse i Glasgow? Det ser spændende ud, og der er forskellige MSc, der alle synes at passe til en fremtidig indenfor equity research/trading?



13/1 2016 09:56 Fama&French 174078



Hej Igen,
Jeg var vild med det! Universitetet er i verdensklasse, fri adgang til Bloomberg-terminaler, gæsteforelæsere fra industrien mm. Glasgow som by er kendetegnet ved pulserene by- og kulturliv, men når man fik nok tog man en tur op i højlandet og blev blæst igennem :)
De er rigtig mange forskellige MSc. - vil nok anbefale dig: Finanical Risk management, Quantitative Finance, Inter. Corporate Finance and Fin. Management, Investment Banking and Finance. mm.



14/1 2016 00:54 Joaquin7 074083



Hej igen.
Det lyder særdeles spændende med en blanding af pulserende byliv + smukke bynære naturområder!
Jeg kigger lidt på Asset Pricing & Investment -- inv. banking & finance som de primære.
Åbnede uni en masse muligheder efterfølgende, nu det var fra Glasgow ?



14/1 2016 01:44 Joaquin7 074084



Hej igen.
Din erfaring med at søge - evt modtage legater.. Hvilke evt og hvad virkede godt i søgningen ?



18/1 2016 14:32 mortenguld1 174106



Hej Joaquin. Overvejer selv den uddannelse du linker til. Jeg vil ringe til uddannelsen og høre mere. Kan du ikke sende mig en mail på morten.guld1@gmail.com så vi kan diskutere fordele og ulemper ved forskellige uddannelser?
Mvh.



18/1 2016 18:00 Joaquin7 074107



Det er hermed gjort Morten :−)
Mvh



TRÅDOVERSIGT