Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER
      
9/8 11:41
af rex pacis
tak for link
9/8 06:07
af Solsen
20-50% af befolkningerne kan have en indbygget immunitet imod covid-19 i T-cellerne (link) Det forklrer at man flere steder i verden ser flokimmunitet meget tidlig ved et niveau på omkring 20-30% IgG positve.
8/8 10:25
af Solsen
(link) Nogen steder i verden gør man noget det.
7/8 22:32
af Solsen
(link) Ivermecin er the cure. Men ingen taler om det idet ingen vil tjene på the cure. Nej lad os få noget der kan tjenes penge på og skidt med det virker dårligt !
7/8 14:53
af bikube
Pfeizer skal hjælpe Gild med at producere Remdesivir. Begge aktier stiger i premarked.
6/8 20:58
af rex pacis
konspirationsteorier kan da godt være med til at løse problemer, særligt hvis de fører til viden!
6/8 18:23
af Mcjean
En kvinde der har arbejdet med Sars og corona i 5 år som virolog og giver sin mening til kende da hun spørges direkte i sin rolle som ekspert kan da aldrig ende ud med at blive til en konspiration, så er alle de teoretikere jeg har læst på uni været konspiratoriske, dem jeg ikke var enig med..........det giver jo ingen mening at bruge konpiratorisk i denne kontekst.
6/8 17:39
af Solsen
..der helt har misset behandlingsmulighederne med billige kendte stoffer.
6/8 17:39
af Solsen
Ja jeg aner ikke op og ned på det med virussens oprindelse. Men spræng farligt er det. Jeg er dog lige så meget optaget af det korrupte system
6/8 17:33
af Occam
Man kan altid diskutere, om konspirationsteorier er rigtige eller forkerte. Men konspirationsteorier bidrager aldrig til at løse problemet.
6/8 16:24
af Mcjean
Kom dog ikke rigtig i dybden i interviewet om CCP's rolle i fremstillingen af Covid 19, men lader til interviewet blev forkortet, måske af sikkerhedsgrunde.
6/8 16:09
af Solsen
Håber at banditterne stilles til ansvar !
6/8 15:12
af Mcjean
!6 minutter inde fortæller hun om Klorokin.
6/8 15:11
af Mcjean
De vidste den var luftbåren sidst i dec. fra 16 min. Hun fortæller Klorokin er godt til forebyggelse og som behandling og at det allerede i 2005 blev brugt mod Sars af Fauci himself.
6/8 15:02
af Mcjean
Frigivet 14 timer siden
6/8 15:02
af Mcjean
(link) Et bedre interview med Dr Li Meng end det med Steve B, meget detaljeret og viser lidt om hvad der foregår i Kina.
6/8 12:53
af rex pacis
det er da et flot resultat som den side refererer til!
5/8 20:32
af Solsen
(link) BIG DATA er så moderne.
5/8 20:25
af Solsen
Verden er af lave. Et godt gammelt udtryk, der meget godt dækker nutiden. Jeg er belet meget klogere og desværre skuffet under denne pandemi. Objektiviteten er væk i medier og i videnskaben. Sørgelig udvikling !!!
5/8 19:14
af rex pacis
der findes ikke rigtigt troværdige medier, men derfor kan det jo være værd at læse alligevel :-)
5/8 16:39
af Mcjean
Jeg er fløjtende ligeglad med Steve B. jeg interesser mig for whistlebloweren og intet andet, hvis det hun siger er interessant nok så skal jeg nok finde yderligere oplysninger
5/8 16:39
af doodha
OK - her er så et sobert indspark fra et troværdigt medie. Det giver et overblik over kapløbet om at skabe den vaccine, hele verden venter på: (link)
5/8 16:36
af Mcjean
Jeg stoler ikke på nogen Rex Pacis, jeg er bare træt af at folk stoler blindt på MSM og kalder alle andre mærkelige og frastødende begreber.
5/8 16:33
af Mcjean
Det drejer sig ikke om at være enige, det drejer sig ikke om et sandhedsvidne og bare fordi man ikke er enig skal man ikke kalde det en konspirationsteori at Reuters og AP er totalt underlagt det globalistiske, fascistiske syndikats luner på godt og ondt, det er der skrevet tykke bøger om af alle mulige intellektuelle, hvoraf en del skriver på Global Research, fordi de har sagt "systemet" imod, og det er ikke nationalister........langtfra.
5/8 16:27
af rex pacis
det er sjovt, I er egentligt ganske ens: den ene stoler ikke på MSM og den anden ikke på Bannon ;-) Sådan er næsten alle mennesker, synes jeg, i DK og andre lande. Og det er synd hvis man går glip af viden af den grund, Ikke at I gør det :-)
5/8 13:47
af kkjoel
;-)
5/8 13:47
af kkjoel
Men nok om det - der tror jeg alligevel ikke vi bliver enige.
5/8 13:45
af kkjoel
Og den der med at MSM (Main Stream Media) ikke rapporterer retvisende.. suk ja, konspirationsteorier er jo fremtrædende i vor tid.
5/8 13:33
af kkjoel
Det kan sagtens være hun fortæller sandheden og har ret. Jeg siger bare at man ikke skal tage Steve Bannon som sandhedsvidne.. og at han har et - i mine øjne - forkvaklet ståsted og deraf følgende forskruede dagsorden.
5/8 10:14
af Stockwatch1
WSJ article notes mortality rate was roughly halved in hospitalized COVID-19 patients that received transfusions of blood plasma rich with antibodies from recovered patients, citing researchers conducting a large national study
5/8 10:09
af Mcjean
fascistiske, monopolitiske kapitalister der vil gøre alle til deres slaver, et Orwelsk eller Huxly'sk fremtidsscenarie..........end of story, det er stadigvæk ikke det interessante.
5/8 10:06
af Mcjean
Det har stadigvæk intet med sagen at gøre, det der er interessant er hendes statement uafhængig af interview'ers politiske, sexistiske, humanistiske ståsted. Det er hende der fortæller en historie om den virkelige verden i Hong Kong og Kina og så er det jo sjovt at MSM er helt fraværende når en så prominent whistleblover åbner munden..........det giver stof til eftertanke! Og som Steve siger, at selv dele af MSM er ved at skifte holdning selvom størstedelen er ejet af de globalistiske
5/8 10:01
af Mcjean
Forstår ikke kritikken, han laver et interview med forskeren og ja han nævner at den globalistiske elite stjæler fra de fattige kinesere med hjælp fra Apple og Nike og andre monopolitiske globalistiske fascistiske multikoncerner for at kridte konteksten op til at forstå hvorfor militæret kan have fremstillet og sluppet dette løs med vilje. Det burde være et socialistisk argument og optage det socialistiske MSM, men de er igen blevet fascistiske som i 30'erne end of story.
4/8 12:29
af kkjoel
Men man kan jo selv søge rundt på nettet og finde eksempler på hvad han har lavet samt hvordan han fremstiller sig selv, og hvad andre siger om ham. En ting jeg har lagt mærke til er at når han bliver stillet kritiske sprøgsmål, så går han til modangreb i stedet for at svare. Han virker usympatisk. Og derfor ville jeg ikke umiddelbart stole på oplysninger der kom fra ham. Mon han har en kinesisk agenda af en slags.. (hmmm.. nationalist.. fælles ydre fjende.. der ringer vist en klokke et sted?!)
4/8 12:15
af kkjoel
Begge videoer der blev linket til i går eftermiddags er fra arrangementer af Steve Bannon - som def. sig selv som populistisk nationalist, har hjulpet Donald Trump til at blive valgt, og samarbejder med (ultra)nationalister i bl.a. Frankrig, Italien og Ungarn (Ja, præcis tre af de europæiske lande hvor det står værst til).
3/8 17:30
af Mcjean
Ja man kan jo aldrig vide om hendes agenda er at sympatisere med demonstranterne i Hong kong og miskreditere CCP. Der fortælles dog om flere afhoppere, men jeg mangler at høre deres vinkling, men jeg sidder klar og afventer udviklingen.
3/8 17:17
af Helge Larsen/PI-redaktør
Iran har løjet om dødstal : (link)
3/8 17:00
af Solsen
Det er alvorligt, hvis der kommer beviser nok !
3/8 14:38
af Mcjean
(link) En anden video med hende. Jeg forventer en mulig handelsblokade i stor stil og en mulig korrektion men nu for vi se.
3/8 14:37
af Mcjean
3/8 14:36
af Mcjean
Her en video med Dr. Yan som er flygtet fra Hong kong og som arbejdede i P3 lab og som er ekspert i coronavirus. Hun siger det er fremstillet for militæret, det er der ingen tvivl om siger hun. Hun er de sidste dage blevet hyldet i USA og nu begynder bolden at rulle, da selv dem der hylder Kina udover socialisterne, altså de globalistiske monopolistiske multikoncerner er begyndt at trække i land over for styret i Kina. Som vi ved går der tit en del dage før det rammer socialistmedierne i vesten.
3/8 06:11
af Helge Larsen/PI-redaktør
Servicemeddelelse: (link)
3/8 05:23
af Helge Larsen/PI-redaktør
God morgen. :-)
1/8 21:35
af Pensionisten
Så lykkedes det vist - se link 21:33 . Vedr. Vietnam
1/8 21:33
af Pensionisten
1/8 21:31
af Pensionisten
Det gjorde det så ikke......... det var vist til noget helt andet :-(
1/8 21:29
af Pensionisten
Dette link skulle virke (link)
30/7 22:52
af rex pacis
dødt link
30/7 21:11
af Helge Larsen/PI-redaktør
Reuters @Reuters · 45m In just days, Vietnam shifts from virus-free paradise to panic (link)
30/7 15:36
af Solsen
Forklaring på det gode resultat i tidligere posted forsøg i Iran. HCQ og Bromhexin lukker virus indgangene til cellerne og dermed supplerer hinanden perfekt (link)
Nyeste Først- Ældste Først   Side 1/17